Італійська піца з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Італійську піцу з шинкою ми приготуємо з великою кількістю Моцарелли і шматочками шинки, можна навіть з жировим прошарком. Корочку для піци приготуємо з борошна, оливкового масла і води.
Як приготувати італійську піцу з шинкою?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
2. Замісити тісто з просіяного борошна (обов'язково просіяного! ), розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто за величиною дека.
3. Деко застеліть пергаментом. Можна змастити його і рослинним або вершковим маслом.
4. Викладіть тісто на деко.
5. Моцареллу натріть на тертці або просто порвіть руками і розкидайте по піці.
6. Промийте і наріжте чилі. Якщо любите гостре, залиште і кісточки.
7. Нарізку шинки викладіть на піцу останньої.
8. Випікайте піцу в духовці протягом 15 хвилин.
Готову піцу посипте свіжомеленим тертим перцем. Аромат буде неповторним!
Італійська піца з шинкою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
- Моцарелла - 100-150 грам
1. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
2. Замісити тісто з просіяного борошна (обов'язково просіяного! ), розпушувача, води і оливкового масла. Розкачайте тісто за величиною дека.
3. Деко застеліть пергаментом. Можна змастити його і рослинним або вершковим маслом.
4. Викладіть тісто на деко.
5. Моцареллу натріть на тертці або просто порвіть руками і розкидайте по піці.
6. Промийте і наріжте чилі. Якщо любите гостре, залиште і кісточки.
7. Нарізку шинки викладіть на піцу останньої.
8. Випікайте піцу в духовці протягом 15 хвилин.
Готову піцу посипте свіжомеленим тертим перцем. Аромат буде неповторним!
Італійська піца з шинкою готова!
Смачного!