Рецепт Французькі тости на сніданок фото

Французькі тости на сніданок
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування
На сніданок
Тости
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Хочете порадувати сім'ю смачним сніданком по-французьки? Тоді варто подбати про це заздалегідь і трохи підготувати інгредієнти. Розповім про рецепт, як приготувати французькі тости на сніданок.

Опис приготування:

Подавати тости варто гарячими, поки вони зберігають соковитість і м'якість. Можна їх подати з ягодами, варенням, а також з яйцем або сосисками. Можна використовувати білий батон або хліб, тільки не багет, він дуже м'який. Підготовка забере у вас близько доби, а ось сам процес не більше 15 хвилин.

  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вершки жирні - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
французькі тости на сніданок - фото крок 1
1. Змішайте молоко з вершками, яйцями, цукровим піском, ванільним екстрактом. Наріжте скибочки батона і покладіть їх у глибоку ємність.
французькі тости на сніданок - фото крок 2
2. Залийте скибочки приготованою сумішшю, щоб вони повністю були покриті. Якщо немає підходящої форми, викладіть їх в пакет і залийте. Залиште в холодильнику на день або на ніч.
французькі тости на сніданок - фото крок 3
3. Борошно змішайте з цукровою пудрою, посипте половиною приготовленої сумішшю кожну скибочку.
французькі тости на сніданок - фото крок 4
4. Товсту сковороду розігрійте з вершковим маслом, в киплячу олію викладіть шматочки батона.
французькі тости на сніданок - фото крок 5
5. Посипте батон залишилася сумішшю з борошна та цукрової пудри. Обсмажуйте з кожного боку близько 3-5 хвилини, перевіряйте, щоб тости не згоріли.
французькі тости на сніданок - фото крок 6
6. Надішліть сковороду в духовку, запікайте 8-10 хвилин при 200-230 градусах.
французькі тости на сніданок - фото крок 7
7. Подавайте французькі тости відразу після приготування.

Схожі рецепти