Французькі тости з кокосом
(покроковий рецепт з фото)
Для сніданку тости відмінний варіант. Це ситно, смачно і завжди можна експериментувати з добавками. Однією ідеєю, як приготувати французькі тости з кокосом, я якраз хочу поділитися. Запам'ятовуйте!
М'які і соковиті, з апетитною хрусткою скоринкою і пікантною кокосової ноткою, саме такі тости я пропоную вам спробувати. Хочу звернути увагу на те, що в молочно-яєчну суміш можна додавати не тільки ваніль і корицю, але і мускатний горіх або щіпку кайенского перцю, наприклад. Якщо солодощі самих тостів недостатньо, полийте їх перед подачею улюбленим сиропом або джемом.
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Французький багет - 1 штука
- Кокосова стружка - 1 Склянка (солодка)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Цукор, сіль, спеції - За смаком
1. Наріжте середніми скибочками багет. У глибокій мисці збийте яйця з молоком. Додайте щіпку солі, трохи цукру, ванільний екстракт, корицю, мускатний горіх, за бажанням трішки кайенского перцю. Все як слід перемішайте. Паралельно розігрійте сковороду з маслом.
2. Занурте кожну скибочку багета в молочно-яєчну суміш на 15 секунд, а після обваляйте з усіх боків в кокосовій стружці. Викладіть на сковороду і на середньому вогні смажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
3. Ось такі приголомшливі французькі тости з кокосом вийшли. Доповніть їх сиропом, кулькою морозива і відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!