Французькі тости з круасанів
(покроковий рецепт з фото)
Вся принадність суботнього ранку в тому, щоб проводити час не так, як зазвичай, і не думати про роботу. Прекрасним стартом для нового дня може стати неспішний сніданок з французьким колоритом.
Найпростіший варіант сніданку по-французьки - купити круасанів в сусідній булочної або приготувати омлет. Але якщо докласти зовсім небагато зусиль, можна побалувати себе і своїх близьких смачним французьким блюдом: підсмажений тостами з фруктами, медом і вершковим маслом.
- Круасан - 8 штук
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 2 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Збийте яйця з корицею, ванільним екстрактом, цукром і вершками.
2. Розріжте круасани навпіл і занурте в яєчну суміш.
3. Дайте булочкам просочитися декілька хвилин.
4. Обсмажте круасани на сковороді у вершковому маслі.
5. Подавайте французькі тости з сиропом або медом.