Рулети з філе індички з печінкою і арахісової пастою
(покроковий рецепт з фото)
Цікаві рулети з філе і печінки індички з приємним арахісовим ароматом цілком прикрасять собою маленьке сімейне торжество. Заходьте, буде дуже смачно!
Арахісову пасту, природно - не солодке, слід заздалегідь дістати з холодильника, щоб вона зігрілася і Вам було легше наносити її на відбивні. Якщо Ви не з'їли все рулетики і вони залишилися на ранок, приготуйте смачні бутерброди. Свіжий хлібець намажте маслом або вершковим сиром, зверху викладіть тонко нарізаний рулетик і скибочку помідора. Смачно!
- Індичка філе - 450 грам
- Печінка індички - 3 штуки
- Арахісова паста - 3 Ст. Ложки
- Сир напівтвердий - 3 скибочки
- Селера листова - 3 штуки (великі листи)
- Вино біле напівсухе - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
Філе індички наріжте однаковими широкими шматочками і відбийте, накривши пакетом або харчовою плівкою. Три шматочка индюшиной печінки розріжте «книжкою» і акуратно відбийте.
Сіль файлу і poperčite за смаком, приправте мускатним горіхом. Змастіть тонким шаром арахісової пасти. Зверху викладіть скибочку печінки, на нього - листя селери і шматочок сиру.
Скрутіть в тугий рулет і закріпіть зубочистками.
Обсмажте в розігрітій олії до рум'яної скоринки, злиття вино, води і тушкувати, зрідка перевертаючи, до готовності - хвилин 15-20.
Відразу ж подавайте зі свіжими овочами, видаливши зубочистки. Холодними рулети теж смачні і відмінно ріжуться тонкими скибочками.