Рецепт Печиво з арахісової пасти фото

Печиво з арахісової пасти
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В даному рецепті нічого не охолоджується, а просто замішується і випікається. Таке печиво з арахісової пасти виходить дуже незвичайним і ніжним. На американській кухні ці ласощі є завжди.

Опис приготування:

Побалувати гостей і своїх домашніх смачними ласощами тепер просто - печиво з арахісової пасти відмінно підійде. За складом воно дуже просте, а за структурою виходить липучі з яскраво вираженим арахісовим смаком.

  • Арахісова паста - 150 грам
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Борошно - 200 грам
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
печиво з арахісової пасти - фото крок 1
1. Відмінний рецепт домашнього ласощі, який здивує навіть примхливих ласунів. Це печиво з арахісової пасти з липучі структурою і смаком горіхів.
печиво з арахісової пасти - фото крок 2
2. В одній ємності збиваємо борошно, соду, сіль і розпушувач. Все ретельно змішуємо.
печиво з арахісової пасти - фото крок 3
3. В іншій ємності збиваємо масло і арахісову пасту. Поступово додаємо яйце і цукор і продовжуємо збивати.
печиво з арахісової пасти - фото крок 4
4. Додаємо сухі інгредієнти і збиваємо. Маса СРЗА вийде у вигляді крихти, а потім зіб'ється в еластичний шар.
печиво з арахісової пасти - фото крок 5
5. Від цілого тесту Обскубують шматочок розміром з волоський горіх, розминаємо і ліпимо форму печива. Так чинимо з рештою тестом. Можна зробити печиво ще одним способом: розкачати"ковбаску" і відрізати від неї шматочки потрібної форми і розміру.
печиво з арахісової пасти - фото крок 6
6. При 160 градусах печиво з арахісової пасти випікається близько 10-13 хвилин.

Схожі рецепти