Печиво з арахісової пасти
(покроковий рецепт з фото)
В даному рецепті нічого не охолоджується, а просто замішується і випікається. Таке печиво з арахісової пасти виходить дуже незвичайним і ніжним. На американській кухні ці ласощі є завжди.
Побалувати гостей і своїх домашніх смачними ласощами тепер просто - печиво з арахісової пасти відмінно підійде. За складом воно дуже просте, а за структурою виходить липучі з яскраво вираженим арахісовим смаком.
- Арахісова паста - 150 грам
- Вершкове масло - 110 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйце - 1 штук
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1 чайних ложок
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Відмінний рецепт домашнього ласощі, який здивує навіть примхливих ласунів. Це печиво з арахісової пасти з липучі структурою і смаком горіхів.
2. В одній ємності збиваємо борошно, соду, сіль і розпушувач. Все ретельно змішуємо.
3. В іншій ємності збиваємо масло і арахісову пасту. Поступово додаємо яйце і цукор і продовжуємо збивати.
4. Додаємо сухі інгредієнти і збиваємо. Маса СРЗА вийде у вигляді крихти, а потім зіб'ється в еластичний шар.
5. Від цілого тесту Обскубують шматочок розміром з волоський горіх, розминаємо і ліпимо форму печива. Так чинимо з рештою тестом. Можна зробити печиво ще одним способом: розкачати "ковбаску" і відрізати від неї шматочки потрібної форми і розміру.
6. При 160 градусах печиво з арахісової пасти випікається близько 10-13 хвилин.