Білково-масляний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Відкрила для себе обладнаний рецепт білково-масляного крему для торта. Їм можна промащувати будь коржі для торта. Готується білково-масляний крем дуже просто, і результат виходить відмінний!
Як правильно приготувати крем для торта на основі масла і білка? досить просто. Найголовніше його правильно збити. Тут докладно розказано, як приготувати білково-масляний крем. В кінці можете додати дрібку ванільного цукру. Заправте кремом ваш торт і подавайте до столу. Також можна використовувати цей крем для інших десертів.
- Вершкове масло - 340 грам (кімнатної температури, м'яке)
- Цукор - 200 грам
- Яєчні білки - 100 грам
1. Підготуйте водяну баню. Мартенс відділи Желтков, в глибоку миску додайте білки і збивайте віночком близько хвилини. Далі необхідно поставити каструлю з білками на водяну баню і продовжувати збивати.
2. Цукровий пісок додайте до збивати білки, і продовжуйте збивати, але вже енергійніше.
3. Далі буде потрібно міксер, збивайте білки з цукром на максимальній швидкості до отримання однорідної густої маси.
4. Потім акуратно додайте до взбівшейся масі вершкове масло і продовжуйте збивати всі разом.
5. Ось так повинен виглядати білково-масляний крем для торта. Смачного!