Масляний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
З таким кремом - хоч куди! Будь-торт з такою прикрасою тільки виграє: крем білий, ніжний і повітряний. Ви тільки спробуйте! Він буде шикарно поєднуватися і з бісквітами, і з пісочним коржами!
Як на мене, цей рецепт найкраще підійде для шоколадного бісквітного торта. Спробуйте. Як на мене, це ідеальне поєднання. Просто зробіть коржі, змастіть рясно кремом, а зверху прикрашаємо шоколадною крихтою, печивом або навіть желейними цукерками! Загалом, проявіть фантазію. А як приготувати масляний крем для торта, я вам зараз розповім!
- Цукрова пудра - 4 склянки
- Крем - 0.5 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Масло кокосове - 200 грам
- Ванільна есенція - 1 Ст. Ложка
- Мигдальний есенція - 0.5 Ст. Ложки
1. За допомогою блендера або міксера збиваємо сметану з цукровою пудрою.
2. Далі додамо миндальную і ванільну есенції, збиваємо до однорідності.
3. І ось далі додамо трохи підтале кокосове і вершкове масло, збиваємо до однорідності.
4. От і все! Пишний і легкий крем готовий! Залишилося тільки знайти йому вдале застосування