Шоколадно-масляний крем для тортів
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадно-масляний крем може використовуватися і в якості начинки для тортів, і в якості прикраси. Готується дуже просто - ділюся рецептом з фото.
Шоколадно-масляний крем для тортів - один з тих кремів, які можна використовувати і для начинки тортів, і для їх прикраси. Я, наприклад, додавала цей крем в бісквітні торти - завжди виходило дуже смачно. Також його можна додавати в кекси, тістечка і багато інших десерти - наскільки фантазія дозволяє.
Рецепт шоколадно-масляного крему для тортів:
1. Вершкове масло збиваємо до легкості. Додаємо туди яйця і збиваємо ще раз. Втручаємося в утворену масу цукрову пудру. Перемішуємо.
2. Змішуємо какао-порошок, воду і екстракт. Гарненько перемішуємо і додаємо в масляну суміш. Перемішуємо.
Шоколадно-масляний крем для тортів готовий!
- Вершкове масло - 120 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - 150 грам
- Какао-порошок - 15 грам
- Крижана вода - 15 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 5 грам
Вершкове масло збиваємо до легкості.
Додаємо туди яйця і збиваємо ще раз.
Втручаємося в утворену масу цукрову пудру. Перемішуємо.
Змішуємо какао-порошок, воду і екстракт. Гарненько перемішуємо і додаємо в масляну суміш. Перемішуємо.
Шоколадно-масляний крем для тортів готовий!