Рецепт Шоколадно-масляний крем для тортів фото

Шоколадно-масляний крем для тортів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Какао, Шоколад, Вершкове масло
Страви без випічки
На святковий стіл
Десерти

Шоколадно-масляний крем може використовуватися і в якості начинки для тортів, і в якості прикраси. Готується дуже просто - ділюся рецептом з фото.

Шоколадно-масляний крем для тортів - один з тих кремів, які можна використовувати і для начинки тортів, і для їх прикраси. Я, наприклад, додавала цей крем в бісквітні торти - завжди виходило дуже смачно. Також його можна додавати в кекси, тістечка і багато інших десерти - наскільки фантазія дозволяє.

Рецепт шоколадно-масляного крему для тортів:

1. Вершкове масло збиваємо до легкості. Додаємо туди яйця і збиваємо ще раз. Втручаємося в утворену масу цукрову пудру. Перемішуємо.

2. Змішуємо какао-порошок, воду і екстракт. Гарненько перемішуємо і додаємо в масляну суміш. Перемішуємо.

Шоколадно-масляний крем для тортів готовий!


  • Вершкове масло - 120 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Какао-порошок - 15 грам
  • Крижана вода - 15 мілілітрів
  • Ванільний екстракт - 5 грам
шоколадно-масляний крем для тортів - фото крок 1
Вершкове масло збиваємо до легкості.
шоколадно-масляний крем для тортів - фото крок 2
Додаємо туди яйця і збиваємо ще раз.
шоколадно-масляний крем для тортів - фото крок 3
Втручаємося в утворену масу цукрову пудру. Перемішуємо.
шоколадно-масляний крем для тортів - фото крок 4
Змішуємо какао-порошок, воду і екстракт. Гарненько перемішуємо і додаємо в масляну суміш. Перемішуємо.
шоколадно-масляний крем для тортів - фото крок 5
Шоколадно-масляний крем для тортів готовий!

Схожі рецепти