Рецепт «Айдахо» картопля фото

«Айдахо» картопля
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Картопля
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Дуже популярне і смачне блюдо - картопелька «Айдахо». Приготувати таку страву не важко, навіть якщо ви початківець кулінар або дуже рідко готуєте. Дотримуйтесь рецептом!

Картопля не очищайте від шкірки, а гарненько вимийте. Можете розрізати навпіл або на 4-8 частин, в залежності від розміру картоплі. Підійдуть будь-які спеції, що любите або ті, що добре поєднуються. Можна використовувати одну або суміш з пряних трав. Подавайте картопля з соусом або як гарнір до м'яса, рибі.

  • Картопля - 12 штук
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Чебрець - 12 штук
  • Розмарин - 12 штук
1
Вимийте гарненько картоплю і розріжте її на 2 частини (у мене невеликі).
2
У миску вилийте оливкова олія (можна соняшникова), додайте трохи солі і меленого перцю, перемішайте картопля з приготовленою сумішшю.
3
Розкладіть картоплю на деку, з 12 половинок викладіть розмарин, а на решту по гілочці чебрецю.
4
Надішліть картоплю в розігріту до 175 градусів духовку на 45 хвилин.
5
Подавайте картопля відразу після приготування, за смаком посипте крупною сіллю.

Схожі рецепти