Картопля айдахо
(покроковий рецепт з фото)
Картопля айдахо рекомендую всім любителям гострого. Його смак гостро-солодкий відкриє для вас картопля по-новому! Картопля айдахо готується легко і просто - ставлю його в духовку і займаюся салатом.
Класично картопля Айдахо готується з нечищеного молодої картоплі, але якщо картопля вже немолодий, то краще шкурку очистити. Час приготування картоплі Айдахо може теж бути менше, якщо картопля молода. Дуже рекомендую зробити таку картоплю Айдахо до застілля, його обов'язково оцінять! Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 1 кілограм
- Майонез - 250 грам
- Червоний перець - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6 зубчиків
- Сіль - 1 За смаком
- Масло оливкове - 1 За смаком (для смаження)
Приготувати продукти, картопля помити і почистити.
Картоплю порізати дольками, з 8 частин.
Часточки повинні вийти приблизно однакові.
Готуємо соус. У глибокій мисці розвести майонез полстаканом води. Добре розмішати, додати чорний перець.
Додати червоний перець.
Часник подрібнити і додати в соус, посолити.
Часточки картоплі добре просочити соусом.
Картопля викласти гострими кінцями вгору на сковороду рясно политу маслом. Зверху вилити залишки соусу.
Запікати в духовці 40 хвилин при 180-200 градусах. Приємного апеттіта!