Рецепт Картопля айдахо фото

Картопля айдахо
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарніри
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопля айдахо рекомендую всім любителям гострого. Його смак гостро-солодкий відкриє для вас картопля по-новому! Картопля айдахо готується легко і просто - ставлю його в духовку і займаюся салатом.

Опис приготування:

Класично картопля Айдахо готується з нечищеного молодої картоплі, але якщо картопля вже немолодий, то краще шкурку очистити. Час приготування картоплі Айдахо може теж бути менше, якщо картопля молода. Дуже рекомендую зробити таку картоплю Айдахо до застілля, його обов'язково оцінять! Успіхів і приємного апетиту!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Майонез - 250 грам
  • Червоний перець - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сіль - 1 За смаком
  • Масло оливкове - 1 За смаком (для смаження)
картопля айдахо - фото крок 1
Приготувати продукти, картопля помити і почистити.
картопля айдахо - фото крок 2
Картоплю порізати дольками, з 8 частин.
картопля айдахо - фото крок 3
Часточки повинні вийти приблизно однакові.
картопля айдахо - фото крок 4
Готуємо соус. У глибокій мисці розвести майонез полстаканом води. Добре розмішати, додати чорний перець.
картопля айдахо - фото крок 5
Додати червоний перець.
картопля айдахо - фото крок 6
Часник подрібнити і додати в соус, посолити.
картопля айдахо - фото крок 7
Часточки картоплі добре просочити соусом.
картопля айдахо - фото крок 8
Картопля викласти гострими кінцями вгору на сковороду рясно политу маслом. Зверху вилити залишки соусу.
картопля айдахо - фото крок 9
Запікати в духовці 40 хвилин при 180-200 градусах. Приємного апеттіта!

Схожі рецепти