Оладки з кабачків без глютену
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай оладки з кабачків виходять такими ніжними і соковитими, що можуть здатися не до кінця приготованими. Цю проблему легко вирішити, якщо додати в тісто кукурудзяне борошно.
Докладніше, як приготувати оладки з кабачків з кукурудзяним борошном, я розповім нижче. Якщо кабачок дасть багато рідини, то злийте половину. Для кращої клейкості тесту можна використовувати кукурудзяну муку навпіл з пшеничного. За бажанням в тісто можна додати тертий сир. Оладки виходять такими ж соковитими і смачними, але з приємною текстурою. Беріть на замітку!
- Кабачок - 1 штука
- Заголовок для палітурки - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Лимонна кислота - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - 1/4 пучка (кріп, петрушка)
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок натріть на крупній тертці. Підсолити і залиште на 15 хвилин, щоб кабачок виділив сік.
Зелень дрібно порубати ножем, часник пропустіть через прес. Додайте до кабачків, перемішайте.
Потім додайте соду і лимонну кислоту, ще раз перемішайте. Поступово почніть всипати борошно. Консистенція повинна бути не надто густий, не дуже рідкої.
Викладіть на розігріту сковороду з маслом порційно тісто. Обсмажте оладки в маслі по 3-4 хвилини з кожного боку.
Оладки з кабачків з кукурудзяним борошном готові, смачного!