Шашлик зі свинини (маринад для м'яса)
(покроковий рецепт з фото)
Кожен кухар зберігає власні секрети приготування шашлику, а точніше - маринування м'яса. Хочу поділитися нашим сімейним рецептом шашлику зі свинини: соковитого, ароматного і неймовірно смачного.
Хочу розповісти, як приготувати шашлик зі свинини (маринад для м'яса) на основі сметани. Крем (яку можна замінити іншими кисломолочними продуктами) робить м'ясо дуже ніжним і м'яким, а для того, щоб зробити його ще смачніше, посоліть і поперчіть м'ясо безпосередньо перед запіканням. Дайте м'яса замаринувати протягом декількох годин в холодильнику.
- Свинина - 4 кілограма (шия)
- Крем - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Прованські трави - За смаком
1. М'ясо злегка заморозьте, щоб його було зручніше розрізати. Наріжте м'ясо на невеликі шматочки поперек волокон.
2. Замаринуйте м'ясо: сметану будь жирності добре змішайте з м'ясом. Додайте прованські трави, змішайте і поставте в холодильник на кілька годин. Солити маринад Не будемо. Підсолимо м'ясо в процесі приготування.
4. Подавайте шашлик, приготований на мангалі. Смачного!