Пиріг з м'якого сиру
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую спробувати спекти дуже простий і в той же час дуже ошатний сирний пиріг. Він виходить неймовірно ніжним і тане в роті. Його дуже люблять і дорослі, та діти. Раджу спробувати.
В такому пирозі ідеально поєднуються три структури: хрусткий корж, ніжна, вершково-сирна начинка і повітряна з карамельним смаком верхівка. Спробуйте приготувати пиріг з м'якого сиру для своїх домочадців. Пиріг настільки нарядно виглядає, що він з легкістю прикрасить святковий стіл навіть в День народження.
- Сир - 500 грам
- Борошно - 170 грам
- Цукор - 300 грам
- Яйця - 6 штук
- Олія - 120 грам
- Молоко - 150 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Замісити тісто, додайте в розм'якшене масло 100 грам цукру і ванілін, ретельно змішайте.
Додайте одне яйце і 2 жовтка (білки ми будемо збивати пізніше).
Просійте борошно і додайте розпушувач.
Змішайте до загустіння тесту.
Розподіліть тісто за формою діаметром 24-26 см, випікайте протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Зробіть пудинг з сиру, додайте 2 цілих яйця і один жовток.
Додайте ванілін і цукор, продовжуючи збивати.
Влийте молоко і змішайте все до однорідної маси.
Дістаньте їх духовки корж, вилийте начинку, продовжуйте випікати ще 40 хвилин при 170 градусах.
Збийте білки з цукром, що залишився до стійких піків.
Расспределіте білковий крем і продовжуйте випікати ще 10 хвилин до карамелізації поверхні пудингу.
Дістаньте пиріг, коли він повністю охолоне.
Прикрасьте пиріг ягодами, шоколадом і горіхами.