Рецепт Смачний гороховий суп фото

Смачний гороховий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Картопля , Бобові , Морква , Цибуля , Бекон , Горох , Реберця
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Коли впадаєш в кулінарний ступор і не знаєш, що приготувати на обід, можу запропонувати приготувати смачний гороховий суп. Інгредієнти для такої страви прості, доступні і зазвичай є на кожній кухні.

Опис приготування:

Такий супчик напевно припаде до смаку всій родині. Він дуже м'який і смачний. Горох розварюється до пюреообразного стану і м'яко обволікає все в роті. Приправи та додаткові компоненти можна додавати за своїм бажанням. Хочу поділитися рецептом, як приготувати смачний гороховий суп.

  • Сухий горох - 500 грам
  • Копчені свинячі ребра - 500 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 6 штук
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Кріп і петрушка - 1 пучок
  • Сіль, перець - За смаком
1
Помийте горох і залийте його водою. Залиште на 4 годину, щоб він розмокнув. Можете попередньо залишити горох у воді на ніч.
2
Свинячі реберця порубати, покладіть в каструлю, залийте водою і варіть 1, 5 годину.
3
Цибуля, моркву і картоплю очистіть. Цибулю і моркву подрібніть, а картопля поріжте кубиками.
4
Готовий бульйон процідити через марлю. М'ясо дістаньте і відокремте від кісток.
5
Покладіть в бульйон горох і варіть його 30 хвилин.
6
Додайте картоплю і готуйте ще 20 хвилин.
7
Цибулю і моркву підсмажте на сковороді на олії до утворення золотистого кольору. Додайте в суп і варіть ще 10 хвилин.
8
Для 5 хвилин до закінчення варіння додайте в каструлю гірчицю, порізане м'ясо, сіль і перець.
9
Зелень помийте і порубати. Часник очистіть і так само дрібно порубати ножем. Бекон порізати тонкими смужками.
10
Надішліть ці інгредієнти в суп і готуйте ще 2 хвилини.
11
Дайте супу настоятися 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти