Смачний гороховий суп
(покроковий рецепт з фото)
Коли впадаєш в кулінарний ступор і не знаєш, що приготувати на обід, можу запропонувати приготувати смачний гороховий суп. Інгредієнти для такої страви прості, доступні і зазвичай є на кожній кухні.
Такий супчик напевно припаде до смаку всій родині. Він дуже м'який і смачний. Горох розварюється до пюреообразного стану і м'яко обволікає все в роті. Приправи та додаткові компоненти можна додавати за своїм бажанням. Хочу поділитися рецептом, як приготувати смачний гороховий суп.
- Сухий горох - 500 грам
- Копчені свинячі ребра - 500 грам
- Бекон - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Кріп і петрушка - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
1
Помийте горох і залийте його водою. Залиште на 4 годину, щоб він розмокнув. Можете попередньо залишити горох у воді на ніч.
2
Свинячі реберця порубати, покладіть в каструлю, залийте водою і варіть 1, 5 годину.
3
Цибуля, моркву і картоплю очистіть. Цибулю і моркву подрібніть, а картопля поріжте кубиками.
4
Готовий бульйон процідити через марлю. М'ясо дістаньте і відокремте від кісток.
5
Покладіть в бульйон горох і варіть його 30 хвилин.
6
Додайте картоплю і готуйте ще 20 хвилин.
7
Цибулю і моркву підсмажте на сковороді на олії до утворення золотистого кольору. Додайте в суп і варіть ще 10 хвилин.
8
Для 5 хвилин до закінчення варіння додайте в каструлю гірчицю, порізане м'ясо, сіль і перець.
9
Зелень помийте і порубати. Часник очистіть і так само дрібно порубати ножем. Бекон порізати тонкими смужками.
10
Надішліть ці інгредієнти в суп і готуйте ще 2 хвилини.
11
Дайте супу настоятися 20 хвилин. Смачного!