Грінки з сиром, яйцем і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Грінки з сиром, яйцем і ковбасою - це один з найпопулярніших, простих і ситних сніданків. Ви завжди зможете приготувати свіжі грінки з ранку, так як це займе всього десять хвилин часу.
Для цього нехитрого страви вам знадобляться сир, яйце, ковбаса і хліб. Такі бутерброди відмінно поєднуються з кавою або чаєм. Відмінний перекус, якщо у вас немає часу на те, щоб приготувати щось складне. Щоб дізнатися, як приготувати грінки з сиром яйцем і ковбасою, прочитайте цей рецепт.
- Хліб - 2 штуки
- Сир твердий - 30 грам
- Ковбаса - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло, сіль - За смаком

Яйце вбийте в невелику піалу і збийте його за допомогою віночка або звичайною вилки так, щоб яєчна маса вийшла максимально однорідною.

Натріть на тертці твердий сир. Ви можете вибрати будь-який сорт, але краще віддавати перевагу тим, які добре плавляться. Додайте сир в яєчну масу.

Ковбасу наріжте невеликими квадратиками або також натріть на крупній тертці. Якщо ви хочете додати страві пікантності, то можете взяти копчену ковбасу або мисливські сосиски. Додайте ковбасу до сиру і яйця.

Присолите інгредієнти і розмішайте. Розігрійте в сковороді рослинне масло. Умочіть в яєчну масу хліб і викладіть його в сковороду. Зверху викладіть залишки інгредієнтів з піали. Обсмажуйте по кілька хвилин грінки з обох сторін.