Грінки з сиром і яйцем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами варіант ситного, смачного і простого сніданку, який чудово підійде навіть для чоловіка. Хочу показати вам, як приготувати грінки з сиром і яйцем на сковороді з беконом. Це приголомшливо!
Гарячі грінки - це завжди дуже вдала ідея для сніданку або перекусу, згодні? Сир і яйце роблять їх нереально смачними, а якщо додати ще й трохи обсмаженого бекону, вийде дійсно чарівно! З детальною покроковою інструкцією все вийде навіть у абсолютного новачка на кухні.
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 50-70 грам
- Сіль, перець і зелень - За смаком
- Хліб - 4 скибочки
- Бекон - 2-3 скибочок
1. У глибоку миску вбийте яйця. Додайте сіль, перець, подрібнену зелень за смаком.
2. Збийте виделкою або вінчиком до однорідності.
3. Додайте тертий сир і ще раз перемішайте.
4. На суху сковороду викладіть бекон і обсмажте його до хрусткої скоринки.
5. Бекон викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки жиру. Хліб умочіть в яйце з сиром з усіх боків і викладіть на сковороду.
6. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!