Грінки з сиром і яйцем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок або в якості швидкого і смачного перекусу для всієї родини хочу запропонувати вам на замітку класний варіант, як приготувати грінки з сиром і яйцем в духовці. Ситні, апетитні і смачні!
В даному випадку це не зовсім класичний варіант. Крім сиру з яйцем, в начинку додана також морква. Втім, ви можете додати зелень, спеції, а також подрібнену ковбаску або сосиски, наприклад, або не додавати нічого Духовку дозволите відразу, як тільки вирішите приступити до процесу, тоді приготування займе мінімум часу. Грінки вийдуть дійсно смачними!
- Кнопка - 1 штука (невеликий)
- Плавлений сирок - 2 штуки
- Яйце - 1 штука (велике)
- Часник - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки (або майонез)
- Сіль і перець - За смаком
- Морква - 1/2 штуки (по бажанню)
1. Батон наріжте тонкими скибочками. У глибокій мисці збийте яйце з сіллю і перцем. Туди ж додайте пропущений через прес часник, тертий сир, трохи майонезу або сметани і (по бажанню) терту моркву.
2. Перемішайте начинку як слід, викладіть її рівним шаром на хліб. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку хвилин на 10-15.
3. Як тільки грінки підсушити, а їх верх підрум'яниться, діставайте деко. Трохи остудіть і подавайте готові грінки до столу.
Смачного!
Смачного!