Бутерброди з яйцем і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Ці бутерброди виходять настільки ситними, смачними і поживними, що цілком можуть замінити вам повноцінний сніданок, крім яйця і ковбаски в них є сир і помідори, а також трохи майонезу.
Ось такий цікавий рецепт приготування бутербродів з яйцем і ковбасою я недавно знайшла, він мені шалено сподобався, не тільки своїм привабливим і цікавим зовнішнім виглядом, але також і відмінним смаком. Я дуже люблю яєчню, ну і бутерброди, звичайно ж, а тут все і відразу - справжній сніданок моєї мрії. Зараз я готую ці бутерброди з яйцем і ковбасою в домашніх умовах досить часто, вони дуже подобаються всій моїй родині, навіть діти їдять їх з превеликим задоволенням.
- Кнопка - 12 скибочок
- Яйце - 4 штуки
- Ковбаса - 4 скибочки
- Помідор - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком

Для початку застилає деко пекарської папером і викладаємо на нього чотири скибочки батона змащені невеликою кількістю майонезу.

Далі кладемо на кожну скибочку батона по кружечку будь ковбаси, якщо вона у вас широка як у мене, можна покласти половинку кружальця.

На ковбаску відправляємо шматочок сиру і кружечок помідора, взагалі тут можна використовувати будь-які продукти, наприклад, солоний огірочок. Тепер нам необхідно з решти восьми скибочок батона акуратно видалити м'якуш і викласти їх поверх цілих скибочок, по дві скибочки без м'якушки на кожен цілий скибочку.

Таким чином, у нас виходить щось на зразок колодязя з поглибленням, в нього-то ми і розбиваємо яйця, по одному на кожен бутерброд, яйце потрібно посолити і посипати спеціями.

Ставимо деко в розігріту до 180-200 градусів духовку і запікаємо бутерброди, поки яйце не схопиться. Як тільки воно застигне, бутерброди можна виймати і подавати їх до столу. Приємного всім апетиту!