Піца з яйцем і ковбасою

Піца з яйцем і ковбасою
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 35 хв.
Піца з яйцем і ковбасою — досить рідкісний гість на наших столах, хоча готується така піца дуже просто. Яйця для цієї піци треба збити з невеликою кількістю води, залити на основу і запекти.

опис приготування:

Як приготувати піцу з яйцем і ковбасою?

1. Спочатку зробіть тісто для основи піци. Змішайте в мисці просіяне борошно з розпушувачем. Зробивши поглиблення в центрі сухих інгредієнтів, додайте воду і оливкове масло. замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким і еластичним.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

3. розкачайте тісто, викладіть його на деко. З боків загніть всередину бортики, щоб збите яйце не вилилося.

4. Ковбасу подрібніть довільно — кружечками або кубиками. Помідори розрізати навпіл. Цибулю дрібно нарубати. Яйця збийте віночком з двома столовим ложками води.

5. Тісто змастіть пюре з помідорів. додайте орегано.

6. Викладіть на тісто ковбасу, помідори і зелену цибулю. Залийте збитим яйцем.

7. Випікайте піцу протягом 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 190 градусів.

Піца з яйцем і ковбасою готова!

Смачного!

  • борошно— 1,5 склянки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • вода— 100 мілілітрів
  • Масло оливкове— 4 Ст. ложки
  • ковбаса— 80 грам
  • яйця— 3-4 штук
  • томатне пюре (протерті помідори)  — 5-6 Ст. ложок
  • орегано— — За смаком
  • Помідори черрі— 3-4 штук
  • Зелена цибуля (пір'ячко)  — 1-2 штук
Як приготувати піцу з яйцем і ковбасою?

1. Спочатку зробіть тісто для основи піци. Змішайте в мисці просіяне борошно з розпушувачем. Зробивши поглиблення в центрі сухих інгредієнтів, додайте воду і оливкове масло. замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким і еластичним.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

3. розкачайте тісто, викладіть його на деко. З боків загніть всередину бортики, щоб збите яйце не вилилося.

4. Ковбасу подрібніть довільно — кружечками або кубиками. Помідори розрізати навпіл. Цибулю дрібно нарубати. Яйця збийте віночком з двома столовим ложками води.

5. Тісто змастіть пюре з помідорів. додайте орегано.

6. Викладіть на тісто ковбасу, помідори і зелену цибулю. Залийте збитим яйцем.

7. Випікайте піцу протягом 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 190 градусів.

Піца з яйцем і ковбасою готова!

Смачного!
Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Суп з ковбасою і яйцем

Суп з ковбасою і яйцем

Прекрасна ідея для обіду — приготувати суп з ковбасою і яйцем. Вкрай просто і неймовірно смачно, так можна охарактеризувати даний супчик. Готується досить швидко, виходить чудово! опис приготування: Хочу з вами поділитися рецептом приготування супу з ковбасою і яйцем. Для початку поставте вари...

читати далі
Домашня піца з грибами і ковбасою

Домашня піца з грибами і ковбасою

Приготувати піцу в домашніх умовах простіше простого. Її люблять абсолютно всі — та діти, і дорослі. І наша сім'я не виняток! опис приготування: Приготувати таку піцу не важко. Вона виходить дуже соковитою завдяки наявності помідорів, а корочка з боків стає хрусткою. Кількість і склад начинки ...

читати далі
Домашня піца з ковбасою і помідорами

Домашня піца з ковбасою і помідорами

смачна, ароматна домашня випічка подобається всім без винятку. А піца цілком може замінити звичайний прийом їжі. Будь-то обід або вечерю. Так само це відмінний варіант для посиденьок з друзями! опис приготування: Начинку для піци можна змінити і урізноманітнити. Але найзручніше її готувати з п...

читати далі
Домашня піца з ковбасою і сиром

Домашня піца з ковбасою і сиром

Приготування піци в домашніх умовах — дуже приємне заняття, адже ви самі вирішуєте, які інгредієнти додати і наскільки великі порції робити:) Ось мій варіант улюбленої піци з ковбасою і сиром. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування домашньої піци з ковбасою і сиром. Розкач...

читати далі
Лінива піца з ковбасою і грибами

Лінива піца з ковбасою і грибами

Якщо гості вже на порозі, а пригостити їх нічим, подивіться, як приготувати ледачу піцу з ковбасою і грибами, дуже швидкий і простий у приготуванні варіант, який до смаку не гірше традиційного! опис приготування: Вам буде потрібно всього 20 хвилин, щоб здивувати своїх рідних і гостей ще одним ...

читати далі