Рецепт Піца з яйцем і ковбасою фото

Піца з яйцем і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Гриби , Майонез , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца , Соуси
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піца з яйцем і ковбасою - досить рідкісний гість на наших столах, хоча готується така піца дуже просто. Яйця для цієї піци треба збити з невеликою кількістю води, залити на основу і запекти.

Опис приготування:

Як приготувати піцу з яйцем і ковбасою?

1. Спочатку зробіть тісто для основи піци. Змішайте в мисці просіяне борошно з розпушувачем. Зробивши поглиблення в центрі сухих інгредієнтів, додайте воду і оливкове масло. Замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким і еластичним.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

3. Розкачайте тісто, викладіть його на деко. З боків загніть всередину бортики, щоб збите яйце не вилилося.

4. Ковбасу подрібніть довільно - кружечками або кубиками. Помідори розрізати навпіл. Цибулю дрібно нарубати. Яйця збийте віночком з двома столовим ложками води.

5. Тісто змастіть пюре з помідорів. Додайте орегано.

6. Викладіть на тісто ковбасу, помідори і зелену цибулю. Залийте збитим яйцем.

7. Випікайте піцу протягом 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 190 градусів.

Піца з яйцем і ковбасою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 80 грам
  • Яйця - 3-4 штук
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Орегано - - За смаком
  • Помідори черрі - 3-4 штук
  • Зелена цибуля (пір'ячко) - 1-2 штук
Як приготувати піцу з яйцем і ковбасою?

1. Спочатку зробіть тісто для основи піци. Змішайте в мисці просіяне борошно з розпушувачем. Зробивши поглиблення в центрі сухих інгредієнтів, додайте воду і оливкове масло. Замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким і еластичним.

2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.

3. Розкачайте тісто, викладіть його на деко. З боків загніть всередину бортики, щоб збите яйце не вилилося.

4. Ковбасу подрібніть довільно - кружечками або кубиками. Помідори розрізати навпіл. Цибулю дрібно нарубати. Яйця збийте віночком з двома столовим ложками води.

5. Тісто змастіть пюре з помідорів. Додайте орегано.

6. Викладіть на тісто ковбасу, помідори і зелену цибулю. Залийте збитим яйцем.

7. Випікайте піцу протягом 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 190 градусів.

Піца з яйцем і ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти