Піца з яйцем і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Піца з яйцем і ковбасою - досить рідкісний гість на наших столах, хоча готується така піца дуже просто. Яйця для цієї піци треба збити з невеликою кількістю води, залити на основу і запекти.
Як приготувати піцу з яйцем і ковбасою?
1. Спочатку зробіть тісто для основи піци. Змішайте в мисці просіяне борошно з розпушувачем. Зробивши поглиблення в центрі сухих інгредієнтів, додайте воду і оливкове масло. Замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким і еластичним.
2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.
3. Розкачайте тісто, викладіть його на деко. З боків загніть всередину бортики, щоб збите яйце не вилилося.
4. Ковбасу подрібніть довільно - кружечками або кубиками. Помідори розрізати навпіл. Цибулю дрібно нарубати. Яйця збийте віночком з двома столовим ложками води.
5. Тісто змастіть пюре з помідорів. Додайте орегано.
6. Викладіть на тісто ковбасу, помідори і зелену цибулю. Залийте збитим яйцем.
7. Випікайте піцу протягом 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 190 градусів.
Піца з яйцем і ковбасою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса - 80 грам
- Яйця - 3-4 штук
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Орегано - - За смаком
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Зелена цибуля (пір'ячко) - 1-2 штук
1. Спочатку зробіть тісто для основи піци. Змішайте в мисці просіяне борошно з розпушувачем. Зробивши поглиблення в центрі сухих інгредієнтів, додайте воду і оливкове масло. Замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким і еластичним.
2. Увімкніть духовку на 190 градусів. Деко застеліть пергаментним папером.
3. Розкачайте тісто, викладіть його на деко. З боків загніть всередину бортики, щоб збите яйце не вилилося.
4. Ковбасу подрібніть довільно - кружечками або кубиками. Помідори розрізати навпіл. Цибулю дрібно нарубати. Яйця збийте віночком з двома столовим ложками води.
5. Тісто змастіть пюре з помідорів. Додайте орегано.
6. Викладіть на тісто ковбасу, помідори і зелену цибулю. Залийте збитим яйцем.
7. Випікайте піцу протягом 15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 190 градусів.
Піца з яйцем і ковбасою готова!
Смачного!