Домашня піца з грибами і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати піцу в домашніх умовах простіше простого. Її люблять абсолютно всі - та діти, і дорослі. І наша сім'я не виняток!
Приготувати таку піцу не важко. Вона виходить дуже соковитою завдяки наявності помідорів, а корочка з боків стає хрусткою. Кількість і склад начинки можна регулювати на свій смак.
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Борошно - 250 грам
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 1 чайних ложок
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Вершкове масло - 30 грам
- Яйце - 1 штук
- Ковбаса - 200 грам
- Печериці - 100 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Вода - 50 грам (тепла)
Дріжджі розчиніть у невеликій кількості теплої води.
Додайте тепле молоко, розтоплене вершкове масло, сіль і цукор.
Підсипаючи борошно, замісіть тісто. Дайте йому постояти в теплому місці 1-1, 5 годину.
Готове тісто, що підійшло розкачайте за розміром дека. Змастіть його сумішшю кетчупу та майонезу. Розкладіть по тесту нарізану ковбасу і печериці.
Потім викладіть нарізані помідори. Трохи підсолити.
Посипте все тертим сиром і поставте в духовку при 200 градусах на 15-20 хвилин.
Наша смачна і ароматна піца готова!
Смачного!
Смачного!