Піца «Домашня» з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Піца - воістину народна випічка. Ця тонка коржик з начинкою подобається практично всім, але кожен її готує по своєму смаку. У нашій родині один з улюблених рецептів - з п / копченої ковбаскою.
Ми вважаємо за краще піцу на класичному тонкому дріжджовому тесті. Солоний смак ковбаси, маслин і сиру вдало доповнює цибулю-шалот. У нього немає такої гіркоти, як у ріпчастої цибулі. Також можна використовувати і солодкий лук-порей. Нижче в рецепті я докладно описала, як приготувати піцу "домашню" з ковбасою.
- Борошно - 330 грам
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Ковбаса п / копчена - 300 грам
- Шинка - 250 грам
- Помідор - 500 грам
- Luk-salotų - 2 штуки
- Маслини - 150 грам (без кісточок)
- Соус томатний - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
Підготуйте продукти для тіста. У теплому молоці розчинити дріжджі і цукор. Поставте в тепле місце на 10 хвилин. Борошно і сіль просійте в глибоку миску.
У борошно додайте дріжджі, що підійшли і оливкове масло. Замісити гладке еластичне тісто. Зберіть тісто в кулю, помістіть його в миску, змащену олією, накрийте і поставте для підйому в тепле місце на 1 час.
Помідори вимийте, обсушити. З ковбаси зніміть захисну оболонку. Сир натріть на крупній тертці. Цибулю очистіть, наріжте тонкими слайсами.
Ковбасу і шинку наріжте тонкою соломкою. Маслини - тонкими кільцями, помідори -
Скибочками.
Скибочками.
Духовку дозволите розігріватися на 250 ° С. Тісто, що підійшло обомніте і розділіть на 2 частини.
Одну частину тіста розкачати на пергаменті для випічки в дуже тонкий круглий пласт. Перенесіть його на деко, змастіть сумішшю томатного соусу і сметани.
Розподіліть по всій виноградному половину начинки: ковбасу, помідори ...
…цибуля, шинку ...
... Маслини і сир. Точно так же приготуйте другу піцу.
Поставте піцу в розігріту духовку, випікайте протягом 15-20 хвилин. Готову піцу присипте дрібно нарізаною зеленою цибулею або зеленню.
Смачного!