Домашня піца з ковбасою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, ароматна домашня випічка подобається всім без винятку. А піца цілком може замінити звичайний прийом їжі. Будь-то обід або вечерю. Так само це відмінний варіант для посиденьок з друзями!
Начинку для піци можна змінити і урізноманітнити. Але найзручніше її готувати з продуктів, які завжди є в холодильнику. Але особливо мені подобається смак запечених помідорів, які при цьому ж надають піці соковитість.
- Вода - 200 грам (тепла)
- Дріжджі пресовані - 10 грам
- Цукор - 1 чайних ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 300 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Ковбаса - 300 грам (напівкопчена)
- Помідори - 4-6 штук
- Сир твердий - 100 грам
Розмішайте дріжджі в теплій воді. Додайте рослинне масло, сіль і цукор.
Підсипати муку і замісити тісто. Дайте тесту постояти в теплому місці близько 1 годину.
Підійшло тісто розкачати і викладіть на деко для випічки. Окремо змішайте майонез і кетчуп. Змастіть тісто і розкладіть нарізану ковбасу.
Розкладіть нарізані помідори.
Посипте піцу тертим сиром і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів хвилин на 15-20.
Готову піцу трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!