Рецепт Домашня піца «Маргарита» фото

Домашня піца «Маргарита»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Овочі, Молочні продукти, Сир, Помідор, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Хочете знати, як приготувати домашню піцу «Маргарита»? Це один з найпопулярніших видів піци в усьому світі. Ніжне і повітряне тісто з томатним соусом і м'яким вершковим сиром, зеленню.

Піцу можна зробити на закуску або на вечерю. Тісто можете купити готове або зробити його самостійно, у чому немає особливих труднощів. Піцу завжди подають гарячою, тому їжте її відразу після запікання, тільки будьте обережні. Якщо у вас немає томатного соусу, його можна зробити зі свіжих томатів або томатної пасти.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі сухі - 3/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 3, 5 чайних ложки
  • Тепла вода - 0, 5 склянки
  • Томатна паста - 85 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Моцарелла - 170 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Базилік - За смаком
домашня піца
1. Змішайте борошно, 1 чайну ложку цукру, 0, 5 чайних ложки солі, дріжджі, 1, 5 чайних ложки оливкової олії, теплу воду.
домашня піца
2. Сформуйте тісто в кулю і накрийте його плівкою. Залиште на 1 час.
домашня піца
3. Через годину тісто підніметься в 2-3 рази, буде пишне і дихає.
домашня піца
4. Посипте стільницю борошном і викладіть тісто, розкачайте його в пласт.
домашня піца
5. Перекладіть тісто на деко і дайте йому постояти близько 10 хвилин.
домашня піца
6. В цей час змішайте томатну пасту, оливкове масло, цукор, сіль, мелений перець і подрібнений часник.
домашня піца
7. Розподіліть соус по всій поверхні тіста, залишаючи по 1 см з кожного краю.
домашня піца
8. Наріжте кружечками помідор, викладіть його, а потім шматочки моцарели і зелень на тісто, поперчіть трохи.
домашня піца
9. Запікайте піцу в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин. Подавайте піцу гарячої.

Схожі рецепти