Рецепт Піца «Маргарита» батони фото

Піца «Маргарита» батони
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Зелень , Помідор , Базилік
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На природу
Випічка , Піца
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 15 хв.

Буває у вас таке, що хочеться якоїсь смачної випічки, а з тестом возитися не хочеться? У мене буває. Я дуже люблю піцу, але забула розморозити основу. Тоді на розум прийшов цей варіант.

Опис приготування:

Взяла і так простий рецепт з начинкою і зробила його ще легше. Тепер я з вами поділюся тим, як приготувати піцу"Маргарита" батони. Пара інгредієнтів, мінімум дій і швидке створення - ну, хіба не чудово? Тим більше, що смачно виходить в будь-якому випадку. Гарне блюдо для новачків.

  • Французький багет - 0, 5 штуки
  • Помідор черрі - 100 грам
  • Моцарелла - 200 грам
  • Базилік - 50 грам
  • Часниковий соус - 100 грам
піца
1. Хліб розріжте по горизонталі на 4 шматочка. Кожен розправте, відкриваючи краю.
піца
2. Тепер змастіть багет соусом.
піца
3. Тоді руб mocarellu.
піца
4. Тим часом наріжте кружальцями помідори. Базилік наріжте.
піца
5. Потім викладіть помідори і базилік на сир.
піца
6. Запікайте піцу 6-7 хвилин при 180 градусах в духовці. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти