Піца «Маргарита» батони
(покроковий рецепт з фото)
Буває у вас таке, що хочеться якоїсь смачної випічки, а з тестом возитися не хочеться? У мене буває. Я дуже люблю піцу, але забула розморозити основу. Тоді на розум прийшов цей варіант.
Взяла і так простий рецепт з начинкою і зробила його ще легше. Тепер я з вами поділюся тим, як приготувати піцу "маргарита" батони. Пара інгредієнтів, мінімум дій і швидке створення - ну, хіба не чудово? Тим більше, що смачно виходить в будь-якому випадку. Гарне блюдо для новачків.
- Французький багет - 0, 5 штуки
- Помідор черрі - 100 грам
- Моцарелла - 200 грам
- Базилік - 50 грам
- Часниковий соус - 100 грам
1. Хліб розріжте по горизонталі на 4 шматочка. Кожен розправте, відкриваючи краю.
2. Тепер змастіть багет соусом.
3. Тоді руб mocarellu.
4. Тим часом наріжте кружальцями помідори. Базилік наріжте.
5. Потім викладіть помідори і базилік на сир.
6. Запікайте піцу 6-7 хвилин при 180 градусах в духовці. Насолоджуйтесь!