Рецепт Бісквіт «Маргарита» фото

Бісквіт «Маргарита»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Шикарний, неймовірно смачний, пишний, ароматний бісквіт"Маргарита" неодмінно стане вашим улюбленцем! Подавати бісквіт до столу можна просто так, а можна на його основі зробити чудовий торт.

Опис приготування:

Бісквіт"Маргарита" готувати просто і набагато швидше, ніж звичайний класичний бісквіт. Для рецепта нам знадобиться міксер, ми відразу будемо збивати яйця і цукор, але не відділить білки від жовтків. Особливу структуру і ніжність бісквіту додасть додавання вершкового масла в тісто.

  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 50 грам
  • Розпушувач для тіста - 10 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 75 грам
бісквіт
Підготуйте інгредієнти.
бісквіт
Візьміть глибоку миску, вбийте кілька курячих яєць, додайте відразу порцію цукрового піску.
бісквіт
У змішувачі допомоги Збийте Саар і яйце, щоб маса збільшилася в три рази, збивайте приблизно 4-5 хвилин.
бісквіт
Додайте до інгредієнтів порцію крохмалю, муки і розпушувач. Акуратно розмішайте тісто круговими рухами.
бісквіт
Вершкове масло розтопіть і дайте йому час охолонути. Додайте масло в тісто.
бісквіт
Ще раз акуратно все перемішайте. Духовку прогрейте до 180 градусів.
бісквіт
Форму для бісквіта змастіть маслом, вилийте тісто. Випікайте бісквіт 25 хвилин. Через деякий час дістаньте бісквіт з духовки, дайте час йому трохи настоятися.
бісквіт
Смачного!

Схожі рецепти