Бісквіт «Маргарита»
(покроковий рецепт з фото)
Шикарний, неймовірно смачний, пишний, ароматний бісквіт "маргарита" неодмінно стане вашим улюбленцем! Подавати бісквіт до столу можна просто так, а можна на його основі зробити чудовий торт.
Бісквіт "маргарита" готувати просто і набагато швидше, ніж звичайний класичний бісквіт. Для рецепта нам знадобиться міксер, ми відразу будемо збивати яйця і цукор, але не відділить білки від жовтків. Особливу структуру і ніжність бісквіту додасть додавання вершкового масла в тісто.
- Борошно пшеничне - 50 грам
- Крохмаль картопляний - 50 грам
- Розпушувач для тіста - 10 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 75 грам
Підготуйте інгредієнти.
Візьміть глибоку миску, вбийте кілька курячих яєць, додайте відразу порцію цукрового піску.
У змішувачі допомоги Збийте Саар і яйце, щоб маса збільшилася в три рази, збивайте приблизно 4-5 хвилин.
Додайте до інгредієнтів порцію крохмалю, муки і розпушувач. Акуратно розмішайте тісто круговими рухами.
Вершкове масло розтопіть і дайте йому час охолонути. Додайте масло в тісто.
Ще раз акуратно все перемішайте. Духовку прогрейте до 180 градусів.
Форму для бісквіта змастіть маслом, вилийте тісто. Випікайте бісквіт 25 хвилин. Через деякий час дістаньте бісквіт з духовки, дайте час йому трохи настоятися.
Смачного!