Рецепт Бісквіт «Маргарита» фото

Бісквіт «Маргарита»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Солодке, Бісквіт

Шикарний, неймовірно смачний, пишний, ароматний бісквіт "маргарита" неодмінно стане вашим улюбленцем! Подавати бісквіт до столу можна просто так, а можна на його основі зробити чудовий торт.

Бісквіт "маргарита" готувати просто і набагато швидше, ніж звичайний класичний бісквіт. Для рецепта нам знадобиться міксер, ми відразу будемо збивати яйця і цукор, але не відділить білки від жовтків. Особливу структуру і ніжність бісквіту додасть додавання вершкового масла в тісто.

  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 50 грам
  • Розпушувач для тіста - 10 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 75 грам
бісквіт
Підготуйте інгредієнти.
бісквіт
Візьміть глибоку миску, вбийте кілька курячих яєць, додайте відразу порцію цукрового піску.
бісквіт
У змішувачі допомоги Збийте Саар і яйце, щоб маса збільшилася в три рази, збивайте приблизно 4-5 хвилин.
бісквіт
Додайте до інгредієнтів порцію крохмалю, муки і розпушувач. Акуратно розмішайте тісто круговими рухами.
бісквіт
Вершкове масло розтопіть і дайте йому час охолонути. Додайте масло в тісто.
бісквіт
Ще раз акуратно все перемішайте. Духовку прогрейте до 180 градусів.
бісквіт
Форму для бісквіта змастіть маслом, вилийте тісто. Випікайте бісквіт 25 хвилин. Через деякий час дістаньте бісквіт з духовки, дайте час йому трохи настоятися.
бісквіт
Смачного!

Схожі рецепти