Акапулько Маргарита
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування морського окуня Акапулько Маргарита. Здивуйте своїх гостей.
Покласти рибу в дрібне блюдо для випічки. У мисці змішайте текілу, апельсиновий лікер, сік лайма, 1 чайну ложку солі, часник і оливкове масло. Вилити суміш на філе і втирати в рибу. Накрити і поставити в холодильник на 1 / 2 годину, перевернув филе раз.
Розігріти гриль на високій температурі.
У невеликій мисці перемішати помідори, цибуля, халапеньо, кінзу і цукор. Приправити до смаку сіллю. Відкласти сальсу в сторону.
Дістати філе з маринаду і обсушити. Змастити філе маслом і посипати меленим чорним перцем. У маленькій каструлі прокип'ятіть залишився маринад протягом декількох хвилин. Зняти з вогню і процідити. Відкладіть, щоб охолодити.
Готувати рибу на грилі протягом 4 хвилин з кожного боку. Перекласти рибу на блюдо. Ложкою викласти сальсу на рибу і скропити маринадом.
- Филе окуня- 4 штуки
- Текіла - 1/3 склянки
- Апельсинового лікеру - 1/2 склянки
- Свіжого соку лайма - 3/4 склянки
- Солі - 1 Чайна ложка
- Великих зубчики часнику, очищені - 3 штуки
- Оливкового масла - 4 Ст. Ложки
- Середніх помідора, нарізаних - 3 штуки
- Середній цибулю, нарізаний - 1 штука
- Маленький халапеньо, очищений і подрібнений - 1 штука
- Нарізаної свіжої кінзи - 4 Ст. Ложки
- Білого цукру - 1 щіпка (сіль за смаком )
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка (мелений чорний перець за смаком )
Розігріти гриль на високій температурі.
У невеликій мисці перемішати помідори, цибуля, халапеньо, кінзу і цукор. Приправити до смаку сіллю. Відкласти сальсу в сторону.
Дістати філе з маринаду і обсушити. Змастити філе маслом і посипати меленим чорним перцем. У маленькій каструлі прокип'ятіть залишився маринад протягом декількох хвилин. Зняти з вогню і процідити. Відкладіть, щоб охолодити.
Готувати рибу на грилі протягом 4 хвилин з кожного боку. Перекласти рибу на блюдо. Ложкою викласти сальсу на рибу і скропити маринадом.