Рецепт Акапулько Маргарита фото

Акапулько Маргарита
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морський окунь
Пісні страви
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 2 хв.

Рецепт приготування морського окуня Акапулько Маргарита. Здивуйте своїх гостей.

Опис приготування:

Покласти рибу в дрібне блюдо для випічки. У мисці змішайте текілу, апельсиновий лікер, сік лайма, 1 чайну ложку солі, часник і оливкове масло. Вилити суміш на філе і втирати в рибу. Накрити і поставити в холодильник на 1 / 2 годину, перевернув филе раз.

Розігріти гриль на високій температурі.

У невеликій мисці перемішати помідори, цибуля, халапеньо, кінзу і цукор. Приправити до смаку сіллю. Відкласти сальсу в сторону.

Дістати філе з маринаду і обсушити. Змастити філе маслом і посипати меленим чорним перцем. У маленькій каструлі прокип'ятіть залишився маринад протягом декількох хвилин. Зняти з вогню і процідити. Відкладіть, щоб охолодити.

Готувати рибу на грилі протягом 4 хвилин з кожного боку. Перекласти рибу на блюдо. Ложкою викласти сальсу на рибу і скропити маринадом.


  • Филе окуня- 4 штуки
  • Текіла - 1/3 склянки
  • Апельсинового лікеру - 1/2 склянки
  • Свіжого соку лайма - 3/4 склянки
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Великих зубчики часнику, очищені - 3 штуки
  • Оливкового масла - 4 Ст. Ложки
  • Середніх помідора, нарізаних - 3 штуки
  • Середній цибулю, нарізаний - 1 штука
  • Маленький халапеньо, очищений і подрібнений - 1 штука
  • Нарізаної свіжої кінзи - 4 Ст. Ложки
  • Білого цукру - 1 щіпка (сіль за смаком )
  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка (мелений чорний перець за смаком )
Покласти рибу в дрібне блюдо для випічки. У мисці змішайте текілу, апельсиновий лікер, сік лайма, 1 чайну ложку солі, часник і оливкове масло. Вилити суміш на філе і втирати в рибу. Накрити і поставити в холодильник на 1 / 2 годину, перевернув филе раз.

Розігріти гриль на високій температурі.

У невеликій мисці перемішати помідори, цибуля, халапеньо, кінзу і цукор. Приправити до смаку сіллю. Відкласти сальсу в сторону.

Дістати філе з маринаду і обсушити. Змастити філе маслом і посипати меленим чорним перцем. У маленькій каструлі прокип'ятіть залишився маринад протягом декількох хвилин. Зняти з вогню і процідити. Відкладіть, щоб охолодити.

Готувати рибу на грилі протягом 4 хвилин з кожного боку. Перекласти рибу на блюдо. Ложкою викласти сальсу на рибу і скропити маринадом.

Схожі рецепти