Вершково-грибний суп-пюре

Вершково-грибний суп-пюре
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сьогодні пропоную вам дізнатися, як приготувати грибний суп-пюре з додаванням вершків. Супчик дуже простий у приготуванні, він легко порадує вас своїми неповторним ароматом і ніжним смаком.

опис приготування:

Ідеальний грибний крем-суп повинен бути досить густим і однорідним. Якщо ж крем-суп вийшов дуже густим, розбавте його вершками або бульйоном. Для приготування цієї грибного супу-пюре можна використовувати як свіжі гриби (печериці, білі гриби, гливи) так і сухі або консервовані. За бажанням можна додати картоплю (супчик вийде більш насиченим). Смачного!

  • Вершкове масло— 150 грам
  • гриби— 800 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • Цибуля— 1 штука
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • чебрець— 6 штук(гілочки)
  • часник— 2 зубчики
  • Курячий бульйон— 1 літр
  • вода— 250 мілілітрів
  • вершки— 250 мілілітрів
  • Чорний перець— 1 щіпка
1 Беремо невелику каструлю (до 3-х літрів) і розтоплюємо в ній вершкове масло на середньому вогні. Додайте дрібно нарізані гриби (краще печериці), протомой 15-20 хвилин. Додайте нарізаний кубиками цибулю, залиште на 10 хвилин.

2 Розмішайте борошно в грибний суміші і варіть, часто помішуючи, протягом 2 хвилин, щоб видалити смак сирої борошна. Додайте пов'язані заздалегідь гілочки чебрецю і чеснок.Заліть курячий бульйон і воду в суміш з грибів.
Доведіть до кипіння і варіть 1 час.
Після видаліть пучок чебрецю.

3 Перекладіть суп в блендер невеликими порціями (або скористайтеся занурювальним блендером). Збийте на високій швидкості до отримання однорідної і густої маси.
Поверніть суп в каструлю і перемішайте з вершками.

4 Приправте сіллю і чорним перцем. Перед подачею можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти

Бісквітний рулет з вершково-молочним кремом

Бісквітний рулет з вершково-молочним кремом

Бісквітний рулет з вершково-молочним кремом відмінно підійде в якості частування до чаювання, адже він просто тане в роті! Вершково-молочний крем в поєднанні з бісквітом не залишать вас байдужим. опис приготування: Вершково-молочний крем відмінно підходить для бісквітів, але це зовсім не означ...

читати далі
Цвітна капуста в вершково-сирному соусі

Цвітна капуста в вершково-сирному соусі

Хочу поділитися простим рецептом цвітної капусти в вершково-сирному соусі. Блюдо хоч і ситне, багато калорій не містить. А вже смак, аромат і апетитність — вище всяких похвал! Спробуйте, це просто! опис приготування: Це дуже простий рецепт цвітної капусти в вершково-сирному соусі, але до чого ...

читати далі
Фарфалле з вершково-томатним соусом

Фарфалле з вершково-томатним соусом

Паста-метелики, паста-бантики, назв у цієї пасти багато. Виглядає вона красиво і апетитно, особливо подобається дітям. Розповім про рецепт, як приготувати фарфалле з вершково-томатним соусом. опис приготування: Соус можна зробити з готовою томатної пасти або томатного соусу з банки, якщо немає...

читати далі
Форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом

Форель на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом

Ніжне філе райдужної форелі запікається у фользі на лушпиння подушці під вершково-сметанним соусом. Хрін в складі соусу додає яскраве нотку страви. Рибка виходить соковитою і ароматною. опис приготування: При запіканні риби у фользі сформуйте з неї човники з високими бортиками. Соус і сік не б...

читати далі
Яловичина в вершково-грибному соусі

Яловичина в вершково-грибному соусі

Зараз разом з вами розберемо класичний рецепт. Про те, як приготувати яловичину в вершково-грибному соусі, я розповіла нижче. Не можна уявити кращого гарячої страви для всієї родини на вечерю. опис приготування: Вершки з печерицями завжди чудово поєднувалися. Вони дуже часто доповнюють багато ...

читати далі