Грибний суп пюре в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Суп пюре з печерицями дуже просто приготувати. Ще один цікавий факт, такий суп рекомендується при дієтичному і дитячому харчуванні, він легко засвоюється організмом і має корисні речовинами!
Опис приготування:
Приготувати цей дієтичний і корисний супчик абсолютно не складно.
У цьому вам допоможе ваша мультиварка. Представляю вам простий рецепт приготування грибного супу пюре в мультиварці. З інгредієнтів вам знадобляться: картопля, печериці, цибуля, вершки, вершкове масло і соняшникова олія, грінки та спеції. Власне приготування, включає в себе кілька етапів. Ознайомитися з ними можна, завдяки покроковим фото рецепта. Хай щастить!
- Картопля - 2-3 штук
- Печериці - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Цибуля зелена - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Грінки - 20 грам
- Олія соняшникова - 40 мілілітрів
- Вода - 1 літр
Цибулю очистіть, промийте і дрібно наріжте. У чашу мультиварки залийте масло, помістіть туди цибулю. Режим "Жарко" 10 хвилин. Потім додаємо нарізані печериці і тушкуємо ще 10 хвилин, помішуючи.
Після обсмажування цибулі з печерицями додаємо воду в чашу мультиварки і доводимо до кипіння. Закладаємо дрібно нарізану картоплю і солимо. Режим перемикаємо на"Суп" 1 час.
Після сигналу, вміст чаші перелийте в іншу ємність в якій, за допомогою блендера, робимо пюре.
У масу влийте вершки, перемішайте.
Поверніть суп в чашу мультиварки, , додайте шматочок вершкового масла. Прогріваємо суп на режимі"Підігрів" 10 хвилин.
Ну от і все! У готовий суп додайте грінки і зелень! Смачного!