Грибний суп пюре в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Суп пюре з печерицями дуже просто приготувати. Ще один цікавий факт, такий суп рекомендується при дієтичному і дитячому харчуванні, він легко засвоюється організмом і має корисні речовинами!
Приготувати цей дієтичний і корисний супчик абсолютно не складно.
У цьому вам допоможе ваша мультиварка. Представляю вам простий рецепт приготування грибного супу пюре в мультиварці. З інгредієнтів вам знадобляться: картопля, печериці, цибуля, вершки, вершкове масло і соняшникова олія, грінки та спеції. Власне приготування, включає в себе кілька етапів. Ознайомитися з ними можна, завдяки покроковим фото рецепта. Хай щастить!
- Картопля - 2-3 штук
- Печериці - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Цибуля зелена - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Грінки - 20 грам
- Олія соняшникова - 40 мілілітрів
- Вода - 1 літр