Грибний суп-пюре з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре з грибів готується за лічені хвилини. Такий можна зробити на швидку руку, а є його буде із задоволенням вся сім'я. Розповім, як приготувати грибний суп-пюре з плавленим сиром.
Підійдуть будь-які гриби для його приготування, в тому числі сушені, але тоді процес займе набагато більше часу (розмочити гриби і відварити їх). Набагато простіше використовувати свіжі шампіньйони, які продаються в будь-якому магазині або на ринку. У них приємний аромат і насичений смак.
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 0, 5-1 штуки
- Гриби (печериці) - 400 грам
- Плавлений сир (ковбасний) - 3 Ст. Ложки
1
Очистіть картоплю від шкірки і наріжте шматочками. Викладіть в каструлю і залийте водою, щоб вона повністю з запасом накрила картоплю. Надішліть на вогонь.
2
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Гриби очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть цибулю, обсмажуйте його до прозорості і викладіть гриби.
4
Після випаровування рідини посоліть і поперчіть гриби, обсмажте їх до готовності.
5
Обсмажені гриби додайте до відварного картоплі, подрібніть все в пюре. Приправити сіллю і poperčite, додайте сир і розмішайте.
6
Подавайте суп-пюре, прикрасивши його пластиками грибів.