Суп-пюре з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний і смачний суп-пюре з плавленим сиром. Готується на основі бульйону з додаванням картоплі, м'яса, вермішелі і плавленого сиру. У міру густий, наваристий і неймовірно ароматний суп.
Перед вами - простий рецепт приготування супу-пюре з плавленим сиром. Суп готується на основі овочевого бульйону. Характерний молочний присмак надає плавлений сир. А густоту забезпечує товчений картопля. Сподіваюся, вам сподобається!
- Куряче філе - 300 грам
- Бульйон овочевий - За смаком
- Сир плавлений - 400 грам
- Вермішель дрібна - 4 Ст. Ложки
- Картопля - 3 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Доводимо до кипіння овочевий бульйон. Додаємо порізану великими кубиками картоплю.
Варимо 20 хвилин, витягаємо овочі (крім картоплі) і додаємо порізане кубиками куряче філе. Додаємо також подрібнений сухий базилік, лавровий лист, мелений перець і сіль.
Витягуємо з супу картоплю і ретельно товчемо його.
Куряче філе готове? Повертаємо картопля в суп.
Вермішель злегка обсмажте на сухій сковороді.
Додайте тертий плавлений сир, перемішайте. Як тільки він розчиниться кладемо в суп вермішель, варимо ще 2 хвилини. В кінці кладемо вершкове масло і знімаємо суп з вогню.
Дайте супу настоятися під кришкою і подавайте на стіл. Смачного!