Рецепт Суп-пюре з плавленим сиром фото

Суп-пюре з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир, Плавлений сир
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Дуже ніжний і смачний суп-пюре з плавленим сиром. Готується на основі бульйону з додаванням картоплі, м'яса, вермішелі і плавленого сиру. У міру густий, наваристий і неймовірно ароматний суп.

Перед вами - простий рецепт приготування супу-пюре з плавленим сиром. Суп готується на основі овочевого бульйону. Характерний молочний присмак надає плавлений сир. А густоту забезпечує товчений картопля. Сподіваюся, вам сподобається!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Бульйон овочевий - За смаком
  • Сир плавлений - 400 грам
  • Вермішель дрібна - 4 Ст. Ложки
  • Картопля - 3 штуки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
суп-пюре з плавленим сиром - фото крок 1
Доводимо до кипіння овочевий бульйон. Додаємо порізану великими кубиками картоплю.
суп-пюре з плавленим сиром - фото крок 2
Варимо 20 хвилин, витягаємо овочі (крім картоплі) і додаємо порізане кубиками куряче філе. Додаємо також подрібнений сухий базилік, лавровий лист, мелений перець і сіль.
суп-пюре з плавленим сиром - фото крок 3
Витягуємо з супу картоплю і ретельно товчемо його.
суп-пюре з плавленим сиром - фото крок 4
Куряче філе готове? Повертаємо картопля в суп.
суп-пюре з плавленим сиром - фото крок 5
Вермішель злегка обсмажте на сухій сковороді.
суп-пюре з плавленим сиром - фото крок 6
Додайте тертий плавлений сир, перемішайте. Як тільки він розчиниться кладемо в суп вермішель, варимо ще 2 хвилини. В кінці кладемо вершкове масло і знімаємо суп з вогню.
суп-пюре з плавленим сиром - фото крок 7
Дайте супу настоятися під кришкою і подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти