Суп-пюре з брокколі з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом і показати, як приготувати суп-пюре з брокколі з плавленим сиром. Його можна готувати навіть діткам. Вариться він швидко на основі овочевого бульйону і без додавання м'яса.
Як відомо, капуста брокколі в своєму сімействі - найкорисніша. У ній міститься багато вітамінів, а страв з її участю існує величезна кількість. Такий суп-пюре з брокколі з плавленим сиром виходить дуже ніжним, а поєднання плавленого сиру і овочів - ідеальне. Готується він швидше, ніж за годину, тому суп можна вважати швидким. Це корисно, смачно і ситно, незважаючи на відсутність м'яса в бульйоні.
- Капуста брокколі - 1 штук
- Селера - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком
- Зелень петрушки - За смаком
1. Для початку моєму капусту брокколі і розбираємо її на суцвіття. Потім очищаємо картоплю, цибулю та нарізаємо всі овочі, а також селера.
2. Відправляємо варитися відразу картопля. Через 10 хвилин додаємо до нього нашатковану цибулю. Після чого додаємо до них інші овочі. Варимо 5 хвилин і періодично помішувати.
3. Тим часом нарізаємо плавлений сир. Відправляємо його в наш суп. Варимо ще 5-7 хвилин на слабкому вогні. Плавлений сир можна використовувати будь-який. Добре поєднується з овочами "філадельфія" .
4. Потім вимикаємо суп і даємо йому трохи постояти. Далі занурювальним блендером все подрібнюємо. Після цього можна довести суп до кипіння і вимкнути.
5. При подачі можна додати кілька крапель оливкової олії (або трохи вершкового). Подавати суп-пюре з брокколі з плавленим сиром потрібно в гарячому вигляді. За смаком додайте сіль і перець.