Крем-суп з брокколі з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Для того, Щоб дізнатися, як приготувати крем-суп з брокколі з плавленим сиром, прочитайте мій рецепт в докладному описі нижче. Це просте і швидке блюдо стане хітом на вашій кухні.
Дуже ніжний вершковий суп зігріє всю вашу сім'ю за столом. Не дивлячись на свою консистенцію, він досить ситний, особливо якщо до нього додати сухарики. Також він корисний вітамінами і іншими мікроелементами. Я дуже люблю подібні страви, вони мають якимось шармом і особливою атмосферою.
- Брокколі - 400 грам
- Плавлений сир "дружба" - 60 грам
- Сухарики - 20 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Блакитний сир - 60 грам
Брокколі промийте і розберіть на суцвіття. Зваріть його в підсоленій киплячій воді близько 4-х хвилин.
Далі злийте воду з каструлі. Влийте вершки і пройдіться блендером, щоб вийшло пюре.
Наріжте сир невеликими шматочками і додайте в каструлю. Ще раз подрібніть все блендером. Суп доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
Розлийте суп-пюре по порціях і додайте сухарики за бажанням. Смачного!