Крем-суп з брокколі з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.
Для того, Щоб дізнатися, як приготувати крем-суп з брокколі з плавленим сиром, прочитайте мій рецепт в докладному описі нижче. Це просте і швидке блюдо стане хітом на вашій кухні.
Опис приготування:
Дуже ніжний вершковий суп зігріє всю вашу сім'ю за столом. Не дивлячись на свою консистенцію, він досить ситний, особливо якщо до нього додати сухарики. Також він корисний вітамінами і іншими мікроелементами. Я дуже люблю подібні страви, вони мають якимось шармом і особливою атмосферою.
- Брокколі - 400 грам
- Плавлений сир"Дружба" - 60 грам
- Сухарики - 20 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Блакитний сир - 60 грам
Брокколі промийте і розберіть на суцвіття. Зваріть його в підсоленій киплячій воді близько 4-х хвилин.
Далі злийте воду з каструлі. Влийте вершки і пройдіться блендером, щоб вийшло пюре.
Наріжте сир невеликими шматочками і додайте в каструлю. Ще раз подрібніть все блендером. Суп доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин.
Розлийте суп-пюре по порціях і додайте сухарики за бажанням. Смачного!