Сирний крем-суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ви коли-небудь пробували суп з плавленим сиром? Якщо ні, то ви багато втрачаєте, його креязик консистенція не залишить байдужим нікого. Для приготування підійде будь-який сирок, навіть найпростіший.
Сьогодні дуже хочу розповісти вам рецепт, як приготувати сирний крем суп з плавленим сиром. У моїй родині його люблять всі поголовно. Його аромат розноситься по всій квартирі, і всі домашні швиденько підтягуються на кухню. Навіть діти підчищають тарілки без залишку. Сухарики можна приготувати самому. Смачно буде ще натерти їх часником. Зелень також використовуйте на свій смак, підійде будь-яка, яка вам подобається.
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Плавлений сир - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Сухарики - За смаком
- Зелень - За смаком
1
Картопля поріжте кубиками, морква потріть на терку, цибулю дрібно порубати. Залийте водою і варіть овочі до готовності.
2
Відлийте стакан овочевого відвару в окрему ємність. Всю решту рідину злийте.
3
Додайте плавлений сир, потертий на тертку. Подрібніть всі компоненти за допомогою блендера.
4
Додайте відвар в суп і перемішайте.
5
При подачі додайте сухарики і зелень. Смачного!