Сирний суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Як вчили з дитинства - на обід повинен бути суп. Якщо вам не хочеться борщу або солянки, спробуйте сирний суп з плавленим сиром. Готувати його набагато простіше, а на смак він зовсім не гірше.
Ще один прекрасний рецепт сирного супу. Без рідкісних інгредієнтів, без особливих тимчасових витрат. Цей суп обов'язково сподобається і маленьким діткам і голодним дорослим. Особливо гарний цей суп з сухариками. Як же його приготувати? Рецепт сирного супу з плавленим сиром допоможе вам в цьому.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Плавлений сирок - 1 штука (упаковка)
- Вода - 2 L
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Ковбаса варено-копчена - 300 грам
- Сіль, спеції - За смаком
1. Очистіть картопля від шкірки. Наріжте його на кубики. Для приготування супу можна взяти молоду картоплю. Він теж відмінно підійде для приготування такого супу. Залийте картопля водою, поставте варитися на середньому вогні (час варіння - 10 хвилин).
2. Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками. Лук обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії.
3. Для подрібнення моркви скористаємося великої теркою. Моркву натріть на тертці з великими розподілами. Додайте моркву в сковороду до цибулі, обсмажте все разом.
4. Зажарку відставте.
5. Варено-копчену ковбасу нарізаємо невеликими кубиками. Не забудьте видалити оболонку у ковбаси. При варінні вона ущільнився і стане грубою, зіпсує смакові якості супу.
6. Картопля вариться 10-15 хвилин. Додайте в бульйон ковбасу (без попередньої обжарки), овочеву зажарку. Наріжте плавлений сирок кубиками, додайте його в бульйон. Помішуючи, дайте супу знову закипіти. Помішуйте суп до тих пір, поки плавлений сир не розчиниться в рідині повністю.
7. Додайте в суп сіль і спеції. Можна додати лавровий лист. Доведіть суп до готовності, щоб всі овочі були добре проварені. Вимикайте.
8. Подайте суп до столу, пролити Мисько. Смачного!