Крем-суп з брокколі з плавленим сирком
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний крем-суп з брокколі з плавленим сиром люблять їсти навіть діти. Він готується дуже швидко і може бути розбавлений різними овочами. Але в такому класичному варіанті виходить найкраще.
Дуже простий і смачний крем-суп з брокколі з плавленим сиром готується менш, ніж за одну годину. Пам'ятайте, що солити і приправляти його потрібно тільки після того, коли додасте плавлений сир і проваріть трохи його разом з овочами. Сир краще брати вершковий, він ніжніший і добре поєднується з брокколі.
Дивіться, як приготувати крем-суп з брокколі з плавленим сиром.
- Брокколі - 300 грам
- Плавлений сирок - 1-2 штук
- Зелений горошок - 0, 5 склянки
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком
- Картопля - 2-3 штук
- Селера - 1 штук
1. Для цього простого супу нам знадобляться недорогі й доступні продукти. Брокколі деякі замінюють кольоровою капустою, але саме поєднання брокколі з плавленим сиром дає такий чудовий смак супу.
2. Для приготування нам не потрібно нічого обсмажувати, і всі овочі варяться сирими. Отже, відправляємо варитися картопля з нарізаним селерою і суцвіттями цвітної капусти. Коли овочі закиплять, посоліть бульйон за смаком.
3. Цибулю і моркву також додайте, коли картопля буде майже готовий. М'які овочі подрібнюємо блендером, після чого додаємо плавлений сир, добре все перемішуємо і знову відправляємо на вогонь. Доводимо суп до кипіння і знімаємо з вогню.
4. Перед подачею додайте в суп кілька крапель оливкової олії.