Рецепт Грибний суп з плавленим сиром фото

Грибний суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Гриби, Печериці, Плавлений сир
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На швидку руку, Корисний обід
Супи

Грибний суп уже сам по собі має дуже яскравий смак, але ще більше підкреслює його плавлений сир, роблячи дуже ніжним і ароматним. Я пропоную використовувати сир з добавками, щоб урізноманітнити смак.

Батьківщиною грибного супу вважається Франція кінця XVIII століття, потім традиція додавати в суп гриби поширилася по всій Європі. Грибний суп не втрачає своєї популярності і сьогодні. Господині додають різні види грибів в суп, але найкраще для цієї мети підходять все ж печериці. Вони швидко готуються і не вимагають додаткової підготовки. Їх можна просто очистити, порізати і відправити в каструлю. У Франції в грибний суп картопля не додають, але я пропоную зробити суп більш традиційним для нас і додати в нього всього кілька картоплин. Особливої ​​пікантності супу додасть плавлений сир "папрікаш" .

  • Картопля - 3-4 штук
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир Павленов "папрікаш" - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля, гриби і цибулю очистіть. Наберіть воду в каструльку об'ємом 2, 5 л і поставте на вогонь. Поки ми підготуємо всі інгредієнти, вода встигне закипіти.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 2
Картопля поріжте на невеликі шматочки і відправте в киплячу воду.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 3
Печериці подрібніть. Розмір шматочків вибирайте самі, мені подобаються середнього розміру шматочки грибів. Надішліть печериці до картоплі і варіть 15 хвилин.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 4
Цибулину поріжте дрібними кубиками.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 5
Обсмажте цибулю в невеликій кількості соняшникової олії і відправте в суп.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 6
Плавлений сир "папрікаш" поріжте на невеликі кубики. Сир раджу брати якісний, щоб він добре розплавився. Можна взяти традиційний вершковий сир, але мені подобається плавлений сир з добавками, тоді суп отримує нові відтінки смаку.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 7
Додайте сир в суп за 10 хвилин до готовності. Варіть до повного розчинення.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 8
Грибний суп з плавленим сиром готовий. Насипте його в невеликі піали і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти