Рецепт Грибний суп з плавленим сиром фото

Грибний суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Гриби , Печериці , Плавлений сир
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Грибний суп уже сам по собі має дуже яскравий смак, але ще більше підкреслює його плавлений сир, роблячи дуже ніжним і ароматним. Я пропоную використовувати сир з добавками, щоб урізноманітнити смак.

Опис приготування:

Батьківщиною грибного супу вважається Франція кінця XVIII століття, потім традиція додавати в суп гриби поширилася по всій Європі. Грибний суп не втрачає своєї популярності і сьогодні. Господині додають різні види грибів в суп, але найкраще для цієї мети підходять все ж печериці. Вони швидко готуються і не вимагають додаткової підготовки. Їх можна просто очистити, порізати і відправити в каструлю. У Франції в грибний суп картопля не додають, але я пропоную зробити суп більш традиційним для нас і додати в нього всього кілька картоплин. Особливої ​​пікантності супу додасть плавлений сир"Папрікаш" .

  • Картопля - 3-4 штук
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир Павленов"Папрікаш" - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля, гриби і цибулю очистіть. Наберіть воду в каструльку об'ємом 2, 5 л і поставте на вогонь. Поки ми підготуємо всі інгредієнти, вода встигне закипіти.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 2
Картопля поріжте на невеликі шматочки і відправте в киплячу воду.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 3
Печериці подрібніть. Розмір шматочків вибирайте самі, мені подобаються середнього розміру шматочки грибів. Надішліть печериці до картоплі і варіть 15 хвилин.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 4
Цибулину поріжте дрібними кубиками.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 5
Обсмажте цибулю в невеликій кількості соняшникової олії і відправте в суп.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 6
Плавлений сир"Папрікаш" поріжте на невеликі кубики. Сир раджу брати якісний, щоб він добре розплавився. Можна взяти традиційний вершковий сир, але мені подобається плавлений сир з добавками, тоді суп отримує нові відтінки смаку.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 7
Додайте сир в суп за 10 хвилин до готовності. Варіть до повного розчинення.
грибний суп з плавленим сиром - фото крок 8
Грибний суп з плавленим сиром готовий. Насипте його в невеликі піали і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти