Курячий суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Курячий суп з плавленим сиром підійде в якості ситного обіду для всієї родини. Плавлений сир надає страві особливу пікантність, робить його вершковим і ніжним. Обов'язково спробуйте приготувати страву!
Якщо вам стало цікаво, як приготувати курячий суп з плавленим сиром, то дізнатися про це ви зможете з цього рецепта. Пропоную відмінний варіант простого супчика. Всі інгредієнти практично завжди є під рукою у кожної господині чи господаря.
- Вода - 2200 мілілітрів
- Грудка куряча - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Курячі грудки промийте і зачистите від жирку і плівочок. Потім покладіть її в каструльку і залийте водою. Варіть грудку до повної готовності сорок хвилин. Дістаньте її і розберіть на волокна.
Картопля очистіть від шкірки і наріжте на кубики. У курячий бульйон додайте воду, дайте йому закипіти. Покладіть туди шматочки курячої грудки і нарізану картоплю.
Тепер вам необхідно приготувати засмажку. Для цього очистіть і вимийте цибулька і морковочку. Лук наріжте на дрібні квадратики, а морквину натріть на тертці. Викладіть інгредієнти в сковорідку з рослинним маслом і обсмажуйте до золотистого відтінку на середньому вогні. Готову зажарку викладіть в каструльку.
Накрийте суп кришкою і дайте йому покипіти десять хвилин. Потім додайте плавлений сир. Якщо він твердий, а не рідкий, то попередньо натріть його на тертці. Варіть суп до повної готовності п'ять хвилин, в кінці посоліть і поперчіть. Дайте супу настоятися - і та подавайте до столу.