Суп курячий з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити суп курячий з плавленим сиром, дуже цікавий і легкий суп виходить. Сказала б, що дієтичний, але сирок все ж насиченості смаку додає. Так що просто смачний!
Такий рецепт приготування супу курячого з плавленим сиром дуже мені подобається своїм святковим видом. Адже погодьтеся, їсти білий суп - це вже цікаво! Так що єдина вам рекомендація, подавайте його в кольорових тарілках, щоб зайвий раз підкреслити його оригінальність! Ну а щодо смакових якостей я промовчу, його треба спробувати! Так що ось вам простий рецепт супу курячого з плавленим сиром, рекомендую!
- Курка - 200 грам
- Вода - 1.3 L
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Плавлений сирок - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Курку ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо в рослинному маслі до рум'яної скоринки.
2. Цибуля, моркву і картоплю моєму, чистим, подрібнюємо, і кидаємо вариться в підсолену воду.
3. Сирок натираємо на тертці. Найкраще його перед цим заморозити.
4. Коли картопля вже буде практично готова, - додаємо обсмажену курку разом із залишками масла, а також плавлений сирок. Постійно помішувати, щоб сир розчинився, а не плавав грудками. Якщо треба - ще солимо, перчимо і додамо спеції.
5. Через п'ять хвилин ваш суп готовий! Смачного!