Рецепт Вершково-часниковий соус з грибами фото

Вершково-часниковий соус з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Гриби, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вершково-часниковий соус зовсім нескладно приготувати. Він легко поєднується з найрізноманітнішими стравами. Сьогодні я готую з ним гриби лисички.

Пропоную вам рецепт грибів під вершково-часниковим соусом. Обсмажте на сковороді часник, потім додайте борошно, все перемішайте і смажте протягом 1 хвилини. Влийте теплі вершки, доведіть до кипіння. Потім додайте спеції - і зніміть з вогню. Відразу ж додайте тертий сир. Поки він плавиться, поріжте і обсмажте на сковороді гриби. Потім залийте соусом і протушкувати до готовності. На стіл подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!

  • Лісіцкі - 400 грам
  • Сир - 60 грам
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Подрібнений часник - 2 Ст. Ложки
  • Жирні вершки - 2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
вершково-часниковий соус з грибами - фото крок 1
Помістіть на розігріту сковороду вершкове і оливкове масла.
вершково-часниковий соус з грибами - фото крок 2
Додайте подрібнений часник, перемішайте. Чи не засмажувати його до коричневого кольору, досить небагато "подвялить" .
вершково-часниковий соус з грибами - фото крок 3
Додайте борошно, все перемішайте і обсмажуйте близько хвилини до того, як мука почне темніти.
вершково-часниковий соус з грибами - фото крок 4
Додайте теплі вершки, доведіть до кипіння. Потім додайте спеції і зніміть соус з вогню. Відразу ж додайте тертий сир. Поки він плавиться, поріжте і обсмажте на сковороді гриби. Потім залийте їх соусом і протушкувати до готовності. На стіл подайте зі свіжою зеленню.

Схожі рецепти