Рецепт Вершково-гірчичний соус фото

Вершково-гірчичний соус
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Соуси

Вершково-гірчичний соус - ідеальне доповнення до м'яса, птиці або риби. Іноді я використовую такий соус навіть в якості заправки для овочевих салатів. Виходить дуже смачно!

Мені дуже подобається поєднання вершків і гірчиці, а з медом виходить просто приголомшливий смак - ніжний і яскравий одночасно. Вся моя родина любить цей соус, особливо добре він підходить до курки. Навіть запечена в духовці куряча грудка буде смачною з цим соусом. Обов'язково спробуйте!

  • Вершки - 200 мілілітрів(20% жирності)
  • Гірчиця гостра - 1/2 чайних ложки
  • Гірчиця в зернах - 2 чайних ложки
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
вершково-гірчичний соус - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
вершково-гірчичний соус - фото крок 2
Вершки вилийте в невелику каструльку і поставте на вогонь.
вершково-гірчичний соус - фото крок 3
Додайте 2 виду гірчиці, мідь, спеції і сіль.
вершково-гірчичний соус - фото крок 4
Все добре перемішайте і уварюють до загусання маси. Тут все індивідуально, можна просто довести до кипіння і варити пару хвилин, щоб вийшов рідкуватий соус, а можна уварювати хвилин 10, тоді соус вийде густим, в нього буде зручно вмочати, наприклад, курячі нагетси.
вершково-гірчичний соус - фото крок 5
Я як раз зробила густий соус саме до Наггетс, ох як смачно буде!
вершково-гірчичний соус - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти