Рецепт Кабачки в духовці, фаршировані м'ясом фото

Кабачки в духовці, фаршировані м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Кабачок
Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Пропоную вашій увазі смачні кабачки в духовці, фаршировані м'ясом. Ця страва стане прекрасним варіантом для обіду або вечері.

Кабачки в духовці, фаршировані м'ясом, під силу приготувати навіть новачкові в кулінарії, адже покрокові фотографії пояснюють детально весь процес.

  • Кабачок - 1 штука
  • Фарш - 150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир - 50-100 грам
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 1
1. Рецепт приготування кабачків в духовці, фаршированих м'ясом, слід почати з фаршу. Для цього необхідно пропустити через м'ясорубку м'ясо (вибрати можна абсолютно будь-яке м'ясо, в даному варіанті використовується куряче філе), потім посолити і поперчити за смаком.
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 2
2. Помідор вимити і зробити невеликі надрізи зверху. Залити на пару хвилин окропом, потім охолодити під проточною водою. Таким чином можна легко зняти шкірку. Очищені помідори дрібно нарізати і додати в фарш.
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 3
3. Морква вимити, просушити і очистити. Натерти на дрібній тертці і відправити до фаршу з помідорами. Теж саме зробити і з цибулиною (при бажанні цибулю можна пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом).
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 4
4. Кабачок вимити, обсушити і розрізати навпіл.
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 5
5. Акуратно вийняти середину, залишаючи досить щільні стінки. При бажанні можна трохи посолити основу.
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 6
6. Отриманий фарш відправити в вирізані човники і щільно притиснути його ложкою.
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 7
7. На середньої або дрібній тертці натерти твердий, можна досить солоний сир.
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 8
8. Присипати зверху сиром, можна злегка притиснути його вологими руками.
кабачки в духовці, фаршировані м'ясом - фото крок 9
9. Трохи змастити верх сметаною (при бажанні в неї можна вичавити через прес 1-2 зубчики часнику), щоб вийшла апетитна скоринка. Надіслати в добре розігріту духовку на 30-40 хвилин. Коли кабачки в духовці, фаршировані м'ясом в домашніх умовах, готові, їх можна подавати до столу, прикрасивши свіжою зеленню.

Схожі рецепти