Рецепт Кабачки, фаршировані грибами і рисом фото

Кабачки, фаршировані грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Гриби , Кабачок , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Смачна страва, яке дуже просто готується. Вельми бюджетне, ситне і цікаве.

Опис приготування:

Смачне і легке літнє блюдо, яке красиво виглядає і швидко з'їдається. Для тих, хто постить, сир можна не використовувати. Простий рецепт кабачків, фаршированих грибами і рисом, подужає зможе навіть підліток. Труднощів у приготуванні ніяких немає. Кабачки можна подавати як окрему страву, можна до нього подати відварну картоплю. Вибирайте свій варіант подачі. Отже, готовим кабачки, фаршировані грибами і рисом.

  • Кабачки - 5-6 штук (молоденькі)
  • Гриби - 300-400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Помідор - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
кабачки, фаршировані грибами і рисом - фото крок 1
Промити рис, викласти в каструлю, залити 1, 5 склянки води і додати 0, 5 чайної ложки солі. Зварити рис до готовності.
кабачки, фаршировані грибами і рисом - фото крок 2
Гриби і цибулю нарізати на дрібні шматочки, моркву натерти на тертці. Обсмажити на рослинній олії до готовності. Посолити і поперчити.
кабачки, фаршировані грибами і рисом - фото крок 3
Змішати відварений рис з обсмаженими грибами, цибулею і морквою.
кабачки, фаршировані грибами і рисом - фото крок 4
Кабачки вимити, почистити шкірку і нарізати на однакові частини висотою 4-5 см. Вибрати серцевину, щоб вийшли як-би стаканчики без дна.
кабачки, фаршировані грибами і рисом - фото крок 5
Виставляємо кабачкові стаканчики в форму для запікання, змащену олією. Заповнюємо стаканчики рисово-грибним фаршем.
кабачки, фаршировані грибами і рисом - фото крок 6
Помідори нарізати кружечками, сир натерти на тертці. Закрити кабачки кружечками помідор і посипати тертим сиром.
кабачки, фаршировані грибами і рисом - фото крок 7
Закрити форму кришкою або фольгою і поставити кабачки запікатися в нагріту духовку при температурі 200 градусів хвилин на 30-40.

Схожі рецепти