Рецепт Кабачки, фаршировані грибами і овочами фото

Кабачки, фаршировані грибами і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Гриби , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Просте в приготуванні і смачна страва. Припаде до смаку вегетаріанцям і тим, хто постить.

Опис приготування:

У дні посту багато людей не знають, ніж урізноманітнити своє меню. Я пропоную вам приготувати це смачне і недороге блюдо. Рецепт приготування кабачків, фаршированих грибами та овочі не підірве ваш бюджет і не забере багато сил і часу на приготування. Розповідаю, як приготувати цю страву.

1. Почистити цибулю і моркву, у перцю видалити серцевину з насінням. Почистити і помити гриби.

2. Кабачки розрізати на однакові частини, висотою приблизно 5 см. Видалити серцевину, утворивши порожнисті циліндри.

3. Моркву натерти на тертці. М'якоть кабачка, цибуля, перець і гриби нарізати дрібними кубиками.

4. Обсмажити на рослинному маслі гриби, потім додати до них інші овочі і смажити до готовності. Не кладіть на кришкою - нехай випарується зайва рідина. Посолити і поперчити. Додати подрібнений часник.

5. Виставляємо кабачкові циліндри в форму для запікання, змащену маслом і заповнюємо їх начинкою з грибів з овочами. Наливаємо в форму стакан води.

6. Ставимо запікатися кабачки в духовку при температурі 180 градусів на 25-30 хвилин.

От і все, ароматне і смачне блюдо у вас на столі. Смачного!

  • Кабачок - 3 штуки (молоді)
  • Гриби - 500 грам (будь-які)
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Часник - 2-3 зубчиків
У дні посту багато людей не знають, ніж урізноманітнити своє меню. Я пропоную вам приготувати це смачне і недороге блюдо. Рецепт приготування кабачків, фаршированих грибами та овочі не підірве ваш бюджет і не забере багато сил і часу на приготування. Розповідаю, як приготувати цю страву.

1. Почистити цибулю і моркву, у перцю видалити серцевину з насінням. Почистити і помити гриби.

2. Кабачки розрізати на однакові частини, висотою приблизно 5 см. Видалити серцевину, утворивши порожнисті циліндри.

3. Моркву натерти на тертці. М'якоть кабачка, цибуля, перець і гриби нарізати дрібними кубиками.

4. Обсмажити на рослинному маслі гриби, потім додати до них інші овочі і смажити до готовності. Не кладіть на кришкою - нехай випарується зайва рідина. Посолити і поперчити. Додати подрібнений часник.

5. Виставляємо кабачкові циліндри в форму для запікання, змащену маслом і заповнюємо їх начинкою з грибів з овочами. Наливаємо в форму стакан води.

6. Ставимо запікатися кабачки в духовку при температурі 180 градусів на 25-30 хвилин.

От і все, ароматне і смачне блюдо у вас на столі. Смачного!

Схожі рецепти