Рецепт Кабачки, фаршировані овочами фото

Кабачки, фаршировані овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва дуже поширене на Близькому Сході і на узбережжі Середземного моря. Рецепт кабачків, фаршированих овочами, досить простий. Переконайтеся в цьому самі.

Опис приготування:

Переймаючись питанням, як приготувати фаршировані кабачки, вирішила"не вигадувати велосипед" , а нафарширувати кабачок тими овочами, які ростуть у мене в городі. Відразу скажу, в городі у мене ніякої екзотики не виростали, тому навіть ті, у кого немає власного дачної ділянки, легко зможуть знайти, всі зазначені інгредієнти на ринку або в магазині.

Для того, щоб приступити до готування кабачків, спочатку нам буде потрібно:

1. Розрізати кабачок на 2 половинки, відрізати кінчики, вийняти серцевину і м'якоть. М'якоть виймаємо в повному обсязі, а так, щоб її трохи залишилося на стінках кабачків, це нам потрібно для того, щоб наші кабачки не вийшло жорсткими.

2. Всі овочі дрібно порізати, морквину натерти на тертці.

3. Кидаємо овочі на сковорідку і обсмажуємо їх в оливковій олії, потім солимо, перчим, додаємо зелень і вливаємо вино, tusim їх 15 хвилин під кришкою.

4. Беремо кабачки, солимо їх і викладаємо на деко, змащений маслом, в них накладаємо гіркою начинку, посипає тертим сиром і відправляємо їх в духовку, розігріту до температури 180 градусів на 40-45 хвилин.

Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Морквина - 1 штука
  • Печериці - 2-3 штук
  • Сир - 50 грам (твердих сортів)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Перець - 2-3 Щепоток
  • Зелень - 2 Ст. Ложки (подрібнена)
Переймаючись питанням, як приготувати фаршировані кабачки, вирішила"не вигадувати велосипед" , а нафарширувати кабачок тими овочами, які ростуть у мене в городі. Відразу скажу, в городі у мене ніякої екзотики не виростали, тому навіть ті, у кого немає власного дачної ділянки, легко зможуть знайти, всі зазначені інгредієнти на ринку або в магазині.

Для того, щоб приступити до готування кабачків, спочатку нам буде потрібно:

1. Розрізати кабачок на 2 половинки, відрізати кінчики, вийняти серцевину і м'якоть. М'якоть виймаємо в повному обсязі, а так, щоб її трохи залишилося на стінках кабачків, це нам потрібно для того, щоб наші кабачки не вийшло жорсткими.

2. Всі овочі дрібно порізати, морквину натерти на тертці.

3. Кидаємо овочі на сковорідку і обсмажуємо їх в оливковій олії, потім солимо, перчим, додаємо зелень і вливаємо вино, tusim їх 15 хвилин під кришкою.

4. Беремо кабачки, солимо їх і викладаємо на деко, змащений маслом, в них накладаємо гіркою начинку, посипає тертим сиром і відправляємо їх в духовку, розігріту до температури 180 градусів на 40-45 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти