Смажені кабачки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Смажені кабачки з м'ясом - прекрасна закуска для святкового столу або на кожен день. Кабачки фаршируються м'ясом і обсмажуються на сковороді з смачним соусом з томатів, морква і цибуля.
Приготуємо смажені кабачки з м'ясом в домашніх умовах. Кабачки нарізаємо кружечками, м'якоть видаляємо. З фаршу, відвареного рису, зелений, часнику і спеції робимо начинку. Паралельно починаємо готувати соус, для цього обсмажуємо на сковороді цибулю з морквою, додаємо томатну пасту, бульйон і сметану. Фаршируємо кабачки начинкою і обсмажуємо їх на сковороді 5-6 хвилин, потім заливаємо соусом і тушкуємо під кришкою до готовності. Хай щастить!
- Кабачки - 2 штуки
- Фарш свинячий - 300 грам
- Рис відварний - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (одна цибулина для начинки, інша - для соусу)
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Морква - 1 штука
- Бульйон - 1 Склянка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
Кабачки промиваємо і розрізаємо на кружечки шириною 3-4 см. Ложкою видаляємо м'якоть з середини.
Змішуємо свинячий фарш, відварений рис, подрібнену цибулину і зелень. Сіль і перець за смаком.
Дрібно нарізаємо ще одну цибулину і обсмажуємо її на сковороді до золотистої.
Додайте терту моркву, смажте до готовності.
Тепер додайте терту м'якоть кабачків, подрібнений часник, томатну пасту, сметану і бульйон. Кип'ятимо соус 5 хвилин.
Наповнюємо кабачки начинкою. І обсмажуємо на сковороді 5-7 хвилин.
Заливаємо кабачки приготованим соусом. Тушкуємо під кришкою ще 40 хвилин.
Смачного!