Смажені кабачки і баклажани
(покроковий рецепт з фото)
Якщо потрібно приготувати щось на швидку руку і щоб смачне, раджу зробити хорошу закуску з смажених кабачків з баклажанами. На додаток зробіть легкий соус з майонезу, часнику і спецій.
Перед вами - простий рецепт приготування смажених кабачків і баклажанів. Овочі промиваємо та нарізаємо кружечками, потім обвалюють у борошні і обсмажити на олії з двох сторін. Подаємо блюдо з соусом з майонезу, подрібненого часнику і спецій. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Майонез - 1 За смаком
- Борошно - 1 За смаком
- Часник - 1 За смаком
- Кріп - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
Кабачки і баклажани промийте (якщо потрібно очистіть від шкірки) і наріжте кружальцями завтовшки 1 см.
Обваляйте "кружечки" в борошні й обсмажте на олії з двох боків до красивої золотистої скоринки.
Перекладаємо смажені овочі на тарілку і поливаємо їх сумішшю майонезу з подрібненим часником і спеціями. Смачного!