Рецепт Смажені кабачки і баклажани фото

Смажені кабачки і баклажани
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Баклажан , Кабачок
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 30 хв.

Якщо потрібно приготувати щось на швидку руку і щоб смачне, раджу зробити хорошу закуску з смажених кабачків з баклажанами. На додаток зробіть легкий соус з майонезу, часнику і спецій.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування смажених кабачків і баклажанів. Овочі промиваємо та нарізаємо кружечками, потім обвалюють у борошні і обсмажити на олії з двох сторін. Подаємо блюдо з соусом з майонезу, подрібненого часнику і спецій. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Майонез - 1 За смаком
  • Борошно - 1 За смаком
  • Часник - 1 За смаком
  • Кріп - 1 За смаком
  • Сіль і перець - 1 За смаком
смажені кабачки і баклажани - фото крок 1
Кабачки і баклажани промийте (якщо потрібно очистіть від шкірки) і наріжте кружальцями завтовшки 1 см.
смажені кабачки і баклажани - фото крок 2
Обваляйте"кружечки" в борошні й обсмажте на олії з двох боків до красивої золотистої скоринки.
смажені кабачки і баклажани - фото крок 3
Перекладаємо смажені овочі на тарілку і поливаємо їх сумішшю майонезу з подрібненим часником і спеціями. Смачного!

Схожі рецепти