Рецепт Баклажани, смажені на сковороді фото

Баклажани, смажені на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Простий і швидкий спосіб приготування баклажанів. Ситно, калорійно і смачно. Гарні в теплому і гарячому вигляді.

Опис приготування:

У процесі смаження баклажанів можна додати рослинного масла, а потім викладіть кільця овочів на паперову серветку, щоб позбутися від зайвого жиру.

  • Баклажан - 1 штука
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
баклажани, смажені на сковороді - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Баклажан вимити. Зрізати хвостик.
баклажани, смажені на сковороді - фото крок 2
2. Ріжемо баклажан кільцями товщиною не більше 1 см.
баклажани, смажені на сковороді - фото крок 3
3. Солимо, за бажанням перчимо зараз або потім після смаження.
баклажани, смажені на сковороді - фото крок 4
4. Смажимо на гарячому маслі до готовності.
баклажани, смажені на сковороді - фото крок 5
5. Смажимо з обох сторін.
баклажани, смажені на сковороді - фото крок 6
6. Смажений баклажан готовий. Приємного!

Схожі рецепти