Баклажани, смажені з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не думала, що таке просте блюдо може бути настільки смачним. Дуже сподобалось. Пробуйте!
Фарш обсмажуємо з цибулею. Потім додаємо шматочки баклажана, спеції, тушкуємо до готовності.
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Баклажан - 5 штук
- Фарш індички - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
Баклажани очистити від шкірки. Нарізати невеликими кубиками.
Підготуйте індиче фарш. Я готую його вдома самостійно.
Ріпчасту цибулю нарізати кубиком.
На рослинному маслі обсмажте цибулю.
Додайте фарш і все перемішайте. Обсмажуйте фарш до напівготовності.
Додайте баклажани і тушкуйте все разом. Обов'язково перемішайте, щоб цибуля не пригоріла. В самому кінці обсмажування посоліть, поперчіть, додайте трохи цукру. Цукор погасить гіркуватий смак баклажана. Готуйте до м'якості баклажана.
Подайте до столу. Смачного.