Баклажани, смажені в медовому соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами оригінальним рецептом баклажанів, смажених в медовому соєвому соусі. Пікантна закуска сподобається любителям баклажанів і не тільки!
Не знаю якій кухні належить цей рецепт, але мені він відразу сподобався. Для приготування баклажанів, смажених в медовому соєвому соусі нам знадобиться рідкий мед, солодке вино (або саке), кілька пір'я зеленої цибулі і набір спецій. Я додаю кунжут в кінці.
- Баклажан - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Зелена цибуля - 50 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вино - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Обсмажте спочатку ріпчаста (нарізаний) цибуля із зеленим.
Окремо обсмажуємо баклажани, нарізані кубиками.
До цибулі додаємо соус, мідь, вино, спеції. Нехай згасити хвилини 3.
Заправляємо баклажани цибулею з соусом, посипаємо кунжутом.
Баклажани, смажені в медовому соєвому соусі готові. Смачного!
Баклажани, смажені в медовому соєвому соусі готові. Смачного!